Stiri

Zece motive sa devii expozant la Expo Imobile Iasi, editia a-IIa

logo expo 2Pregatire si organizare, aceste doua cuvinte devin un scop comun al nostru pentru urmatoarele 35 de zile care ne despart de cea de a IIa editie a Expo Imobile Iasi, ce va avea loc in zilele de 5 si 6 noiembrie 2011. Pe aceasta cale informam pe toti cei ce doresc sa participe la acest eveniment sa nu ezite sa ne contacteze, pentru a prezenta si discuta pe aceasta tema. Ca si la prima editie, expozitia va avea loc la Galeria Comerciala Era Shopping Park Iasi. Mai jos gasiti doar 10 motive alese de noi, care sigur va vor starni interesul. Si de aceasta data toti cei ce vor calca pragul targului imobiliar Expo Imobile Iasi, fie ei colaboratori, clienti, membri utilizatori ai serviciilor noastre, cat si vizitatori ai expozitiei, vor avea parte de doua surprize artistice, precum si de doua noutati pe piata imobiliara de profil, doua lansari de proiecte media in domeniu, menite sa ne sustina pe noi si pe toti cei ce inteleg notiunea de comunitate de bussines responsabil si serios.

1. Expo Imobile Iasi este singurul eveniment din domeniu imobiliar si cel al constructiilor din Iasi, gratuit in totalitate pentru toti clientii si colaboratorii portalului Imobile-iasi.ro.

2. Expo Imobile Iasi a reusit sa reuneasca la editia anterioara companii ce activeaza in domeniile imobiliare si constructii, precum si institutii financiare de prestigiu, urmand ca la cea de a IIa editie atat numarul cat si calitatea acestora sa creasca semnificativ.

3. Evenimentul beneficiaza de o promovare agresiva. Mediatizarea se face pe toate canalele media din Iasi (TV si Radio), outdoor, indoor, flyere si on-line pe toate portalurile imobiliare partenere.

4. Participand la Expo Imobile Iasi, expozantii au contact direct cu minim 5.000 de potentiali clienti in perioada expozitiei.

5. Participarea la Expo Imobile Iasi ajuta la consolidarea imaginii companiei si la castigarea notorietatii in piata ieseana.

7. La Expo Imobile Iasi pot fi prezentate direct oferte de locuinte, case de vacanta, birouri, spatii economice logistice si terenuri cu oportunitate de contractare si vanzare imediata, oferte de materiale de constructie, utilaje, amenajari interioare, solutii de incalzire, mobilier de casa sau birou, solutii de varuire si vopsire, si absolut tot ceea ce reprezinta cele 3 domenii de interes imobiliar, constructii si finante.

8. Locatia aleasa pentru organizarea Expo Imobile Iasi este una de exceptie, situata in zona comerciala a Galeriei Comerciale Era Shopping Park Iasi, cel mai mare complex comercial din Iasi, o locatie perfecta pentru un astfel de eveniment.

9. Desi costurile implicate pentru organizarea Expo Imobile Iasi au crescut de la o editie la alta, costurile de participare pentru expozanti a ramas la fel (adica zero). Toate costurile de promovare a evenimentului sunt suportate de organizatori, portalul imobiliar www.imobile-iasi.ro si Galeria Comerciala Era Shopping Park Iasi !

10. Deoarece si tu doresti sa ai un mediu de lucru, profesionist si optim, cu un feedback foarte de bun creat parca pentru tine, pentru ca noi credem ca : www.imobile-iasi.ro este cu siguranta mai mult de un site cu si despre ,,imobiliare”; este o comunitate a oamenilor de bussines din Iasi care mereu doresc sa se autodepaseasca.

Contacteaza-ne

(Citit de 3 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close