Stiri

Videointerfoane ELECTRA

monitoare-videoDin interiorul caminului tau, poti avea in orice moment o vedere clara asupra intrarii. Sa auzi cine e la intrare e bine, sa vezi e cel mai sigur. Videointerfonul aduce acel plus de siguranta, intimitate si confort fata de interfonul audio: IMAGINEA, care spune mai mult decat o mie de cuvinte.

Noua generatie de monitoare video color ELECTRA (TOUCH LINE) este cea mai buna alternativa de a trece de la clasicul interfon audio la cel mai modern videointerfon: display LCD color, tastatura tip TOUCH, tehnologie GLASS, hands-free.

Ecranul LCD color reda imagini de inalta definitie. Fara indoiala ca videointerfonul ofera mai multa siguranta pentru ca VEZI cine este la intrare, intimitate pentru ca nu esti nevoit sa raspunzi ca sa afli cine te cauta, dar si confortul de a nu intreba de fiecare data „Cine-i ?”.

Tot un plus de siguranta aduce si functiunea de monitorizare, care iti da posibilitatea sa observi in orice moment ce se intampla in fata intrarii. Instalatia de videointerfon ELECTRA permite si conectarea de camere video suplimentare, pentru o monitorizare extinsa: parcare, intrare secundara, curtea din spate, etc.

Tastatura tip TOUCH este prietenoasa, intuitiva si simplifica foarte mult utilizarea videointerfonului. Aceasta tastatura reprezinta cea mai avansata solutie in domeniu, bazata pe electronica de varf si pe eliminarea completa a butoanelor mecanice. Ea inseamna la exterior doar o reprezentare grafica pe carcasa videointerfonului, functia dorita fiind selectata printr-o simpla atingere a suprafetei imprimate.

Tastatura se ilumineaza in totalitate cand este atinsa sau cand monitorul este apelat. Semnalizarile luminoase sunt de asemenea foarte intuitive:

§         In momentul apelului, tasta de convorbire clipeste intermitent, semnalizand ca trebuie apasata prima.

§         Cand monitorul se afla pe volum audio INCHIS, tasta de volum este rosu permanent, atentionandu-te astfel sa il deschizi daca vrei sa primesti vizitatori .

Un alt avantaj de necontestat al noii tastaturi este fiabilitatea crescuta in raport cu tastaturile mecanice clasice, la care poate aparea frecvent posibilitatea de blocare a butoanelor.

Tehnologia GLASS presupune un stil minimalist si utilizarea unor materiale nobile, lucioase, care confera o eleganta deosebita produselor. Noua imagine a videointerfoanelor ELECTRA se inscrie in tendintele de pe plan mondial in design-ul gadget-urilor electronice. Astfel, monitorul video ELECTRA se va incadra perfect in peisajul din care mai face parte televizorul LCD HD, home cinema-ul, Ipod-ul sau Iphone-ul.

Monitoarele video ELECTRA sunt fara receptor (hands-free): confortabile, cu aspect placut fara acel fir de telefon care atarna inestetic pe perete si fiabile, neexistand practic posibilitatea de blocare prin asezarea incorecta a receptorului.

Functiuni:

 

§         Suna atunci cand, de la panoul exterior, vizitatorul tasteaza interiorul tau.

§         Afisare imagine in momentul apelului si pe toata durata convorbirii.

§         Convorbire.

§         Acordare acces sau inchiderea convorbirii fara acordarea accesului.

§         Monitorizare video in orice moment.

§         Reglare volum audio: 3 trepte si optiune de INCHIS.

§         Aprinderea luminii pe casa scarii/ curtea casei in momentul realizarii accesului.

§         Posibilitate pentru o comanda auxiliara: deschidere usa garaj, deschidere poarta de acces auto, etc.

§         Posibilitate de conectare in paralel: maxim 4 pentru o locuinta.

Caracteristici tehnice:

§         Display LCD color: 3,5” (rezolutie 320 x 240) sau 2,4” (rezolutie 160 x 234)

§         Variante culori: negru, argintiu, alb

ELECTRA srl <Bd. Chimiei nr. 8 < Iaşi – 700291 < 0232 233.126 < vanzari.iasi@electra.ro

www.electra.ro

(Citit de 9 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: Last modified: 15 aprilie 2020
Close