Amenajari Interioare

Training in vopsele pentru zugravi moderni la EXPO IMOBILE IASI

fotografie articolIn week-end-ul 5-6 Noiembrie,  la Galeria Comerciala Era Shopping Park Iasi, veti avea ocazia sa participati la demonstratii live si training-uri de aplicare  a celor mai  moderne vopsele decorative

Epoca celebrei zugraveli cu var a apus de mult si, odata cu ea, efectele speciale atat de apreciate odinioara: calccio vecchio, praf de mica etc. „Varuiala” a tinut pasul cu tehnologia si, in ziua de azi, au aparut noi vopsele care sa ofere alternative pentru clasicele „lavabile”:  Stucco-vopsea cu aspect de marmura; Velvet-vopsea cu aspect de catifea, Etnika, Hoblio – efect de umbre si lumini, Perlescente-perle sidefate; New  Generation Glow -vopsea fosforescenta pentru camera copiilor.

National Paints este unul dintre liderii mondiali in vopsele de interior si exterior, renumit pentru astfel de efecte speciale din gama premium Emotion Trend. Compania a fost  infiintata in 1969 in Iordania, iar intrarea pe piata din Romania s-a facut prin achizitionarea producatorului autohton de vopsele CONEX la finalul anului 2004, denumirea companiei devenind din anul 2007 NATONAL PAINTS FACTORIES COMPANY S.A. Romania.

“Prin participarea la Expo Imobile (editia a II a) ne propunem sa informam utilizatorul final despre existenta pe piata locala a acestor vopselele decorative. Beneficiind de prezenta permanenta a unui consilier si a unui aplicator profesionist, vizitatorii pot obtine sfaturi pertinente si training gratuit in ce priveste tehnicile de aplicare, pornind de la principiul “Do it yourself”, declara Catalina Florea, responsabila cu activitatea de marketing a companiei.

Va asteptam in week-end-ul 5-6 Noiembrie, la standul National Paints din Galeria Comerciala Era Shopping Park Iasi, sa alegeti impreună cu specialistii nostrii design-ul potrivit locuintei dumneavoastra.

Detalii pe: www.nationalpaints.ro

(Citit de 11 ori, 3 vizite astazi)
Etichete: , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close