Imobiliare, Proiecte rezidentiale

Promotia anului la proiect rezidential de vile din Valea Adanca.

3C-02Pentru cei interesati de achizitia unei case noi, puteti beneficia de o promotie de zile mari in cadrul unui complex rezidential de case din Valea Adanca.
Contractand o casa in acest proiect pana la sfarsitul anului, puteti achizitiona caminul de vis cu doar 61.500 euro, tva inclus.
Mai jos va prezentam cateva detalii despre acest proiect.
Avand in vedere faptul ca majoritatea celor ce doresc sa cumpere o casa au locuit sau locuiesc in oras, beneficiind astfel de accesibilitatea specifica unei locuinte in oras, unul dintre principalele criterii este accesibilitatea.
Accesibilitatea se transpune in timpul de acces de la locuinta pana in oras, accesibilitate la mijloace de transport in comun, precum si la supermarket-uri, scoli, gradinite.
Din acest punct de vedere, proiectul este situat la asfalt, la soseaua ce strabate Valea Adanca, inclusive accesul in interior facandu-se pe o cale de acces de 11 metri special amenajata de constructor.
Pe aceasta sosea, circula maxi-taxi ce face legatura intre Miroslava si cartierul Nicolina.
Fata de supermarket-uri, casele sunt situate la aproximativ 1,5 km de Selgros, 5 km de complex Carrefour Era si Metro.
Un alt aspect foarte important ce se urmareste in procesul de achizitie sunt utilitatile.
Casele din acest proiect sunt racordate la reteaua Apa Vital a orasului si beneficiaza de electricitate si gaz. Ca si incazire, s-a ales solutia optima si anume centrala proprie pe gaz, solutie ce ca confera maximum de eficienta la cele mai scazute costuri.
Canalizarea se face prin fosa septica, o solutie aleasa si preferata din ce in ce mai mult de catre cei ce locuiesc la casa.
Unul dintre motivele principal pentru care dorim sa ne mutam la casa este spatiul.
Casele beneficiaza de un spatiu foarte generos, avand o suprafata totala utila de 94. m.p. si o terasa generoasa de 14 m.p.
Compartimentarea este conceputa pentru maximum de eficienta, casele avand trei dormitoare, living, bucatarie si doua bai. De asemenea este prevazut si un dressing pentru depozitarea hainelor.
Referior la suprafata de teren aferenta fiecarei case exista doua optiuni, una de 404 m.p. si una de 430 m.p. in functie de partea pe care se afla construita casa.
Ultimul criteriu, dar nu cel din urma, este pretul.
Casele sunt practic la pret de apartament, pretul de lista fiind de 61.500 euro.
Ca si concept, casele au un design foarte plăcut și sunt construite de o parte și de alta a unei căi de acces de 11 m.
Accesul este privat, beneficiind astfel de intimitatea și siguranta specifică unui astfel de complex.
Sase din case sunt déjà terminate si primii locatari s-au mutat déjà in noul cartier.
Inter Imobiliare, va recomanda achizitia unei case in acest complex, unde beneficiati de un raport pret-calitate exceptional.
Detalii despre aceasta oferta gasiti accesand link

(Citit de 14 ori, 4 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close