Stiri

Proiectul Palas din Iasi prinde contur: Iulian Dascalu va inaugura anul acesta doua cladiri de birouri clasa A

Proiect PalasCompania Iulius Group, detinuta de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, va finaliza in acest an doua cladiri de birouri cu o suprafata utila de 12.600 de metri patrati in cadrul proiectului Palas din Iasi, in care a investit pana la ora actuala 94 de milioane de euro.

Intregul proiect, care prevede si constructia unei zone comerciale, a unui hotel de cinci stele, locuinte, zone de agrement si o parcare subterana de 2.500 de locuri, implica o investitie de 260 de milioane de euro, a care finalizare este programata pentru luna septembrie a anului viitor.

Primele cladiri de la Palas vor fi inaugurate la mijlocul acestui an. Cele doua cladiri de birouri, clasa A, vor fi predate unor chiriasi de talie internationala. „In acest moment, avem contracte pentru 60% din spatiile de birouri si suntem convinsi ca pana in momentul inaugurarii vom ajunge la 100%”, a declarat, astazi, Iulian Dascalu. Cladirile rezidentiale vor fi predate la cheie proprietarilor in septembrie 2011. „Vreau inca odata sa dau asigurari celor care deja au platit avans in acest caz ca banii sunt la loc sigur. Nu au fost folositi ca in alte cazuri pentru finantarea proiectului si nici nu aveam cum pentru ca banca nu ne permite”, a mai declarat Dascalu.

(Citit de 7 ori, 7 vizite astazi)
Close