Imobiliare

Profita acum!… Ai putea regreta mai tarziu.

SDC11212_resizeIncepand cu data de 09 februarie 2010, Agentia Imobiliara Inter Imobiliare, impreuna cu dezvoltatorii complexului rezidential Copou Bellevue, va propune spre cumparare un numar de 5 apartamente de 2 camere la un pret promotional de 73.500 euro T.V.A inclus si un numar de 10 apartamente de 3 camere la un pret promotional de 96.600 euro T.V.A inclus, oferta valabila in limita stocului disponibil.

Important! Doar prin intermediul Agentiei Imobiliare Inter Imobiliare, promoter si agent de vanzari al Proiectului Copou Bellevue, puteti achizitiona in aceasta perioada apartamentele de 2 si 3 camere, finalizate, amenajate complet si cu mutare imediata.

Apartamentele se pot achizitiona si prin Programul de creditare Prima Casa sau alt tip de credit ipotecar.

Apartamentele de 2 camere au o suprafata de 65 metri patrati, sunt finalizate, complet amenajate si pot fi locuite imediat. Apartamentele se pot achizitiona prin intermediul programului de creditare Prima Casa, fiind necesar un avans de 16.500 euro, iar rata este de 312 euro pe luna.

Apartamentele de 3 camere au o suprafata de 116.83 metri patrati, sunt finalizate, complet amenajate si pot fi locuite imediat. Apartamentele se pot achizitiona prin intermediul programului de creditare Prima Casa, fiind necesar un avans de 36.600 euro, iar rata este de 312 euro pe luna.

Copou Bellevue se prezinta ca un ansamblu de locuinte situat in zona Copou, care se adreseaza in special familiilor tinere, fiind creat in mare parte sa indeplineasca nevoile locative ale acestora.

Ansamblul este format din 4 imobile cu un regim de inaltime de  P+5 etaje, ce au fost proiectate in conformitate cu noile standarde cu privire la siguranta constructiilor, avand ca principala baza prescriptiile de proiectare seismica existente in Romania.

Ansamblu aerisit si modern, holul de la intrare spatios si civilizat, pardoseala si peretii imbracati in marmura, Health Club cu aparatura fitness, sauna si dusuri, cate doua lifturi rapide si silentioase, videointerfonul precum si portarul intotdeauna amabil sunt doar cateva motive care te fac sa achizitionezi un apartament in Copou Bellevue.

Cartierul cuprinde 160 apartamente moderne configurate in 1, 2, 3 si 4 camere cu terase spatioase si gradina proprie pentru parter si etajul 1.

Apartamentele vor combina ultimele tendinte in arhitectura si design si vor fi dotate cu centrala termica proprie, gresie si faianta de import cu design rafinat, obiecte sanitare de lux, parchet din lemn masiv de import, tamplarie cu geam termoizolant, usa metalica la intrare, usi de interior cu furnir, prize TV si internet in fiecare camera,bucataria mobilata modern iar companie specializata va administra blocurile si intreaga zona rezidentiala Copou Bellevue.

Zona Copou reprezinta cartierul general al culturii din Iasi si din toata partea de N-E a Romaniei. Aici sunt 2 dintre cele mai importante universitati ale Iasului: Universitatea Al.I.Cuza si Universitatea Gh. Asachi, variate locuri de joaca si relaxare cum ar fi: parcul Pogor, Parcul Copou, Parcul Expozitiei si Gradina Botanica. Tot in aceasta zona se afla Centrele Culturale si cea mai mare parte dintre casele memoriale.

Faptul ca in orasul Iasi, sunt initiate proiecte imobiliare indraznete nu mai este de mult un secret pentru nimeni, iar ca preturile practicate de aceste ansambluri sunt in general decente, realiste si pe masura situatiei actuale,  nu fac altceva decat sa ne convinga ca viitorul ne va aduce tuturor o piata imobiliara matura, fara speculatii si cresteri de preturi artificiale in care oferta prezentata trebuie sa dispuna de un bun raport calitate – pret si mai presus de toate sa fie extrem de reala.

In speranta ca am reusit sa va starnim interesul pentru acest proiect si pentru mai multe detalii referitoare la Copou Bellevue, va invitam sa cunoasteti mai bine acest proiect accesand link-ul urmator www.apartamenteiasi.ro/Copou_Bellevue/, unde puteti vedea prezentarea apartamentelor in cadrul acestui proiect si in format video.

[nggallery id=4]

(Citit de 7 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close