Tatarasi

Prezentare cartier Tătăraşi

Green Park zona Tatarasi

Cartierul Tătăraşi satisface toate cerinţele sociale şi economice ale locuitorilor din această zonă, cu blocuri de apartamente şi case frumos construite în ultimii ani, fapt ce explică şi popularitatea, dar şi popularea intensă a zonei.

Dezvoltarea cartierului Tătăraşi

Piața imobiliară din zona Tătărași este foarte acerbă și dinamică, datorită multitudinii de tipuri de apartamente ce sunt disponibile cumpărătorilorîntr-o varietate complexă a blocurilor.

În zona Tătărași, poți achiziționa fie o garsonieră confort 1, 2 sau 3, fie apartamente spațioase de 1, 2, 3 șau 4 camere.

Dezvoltările imobiliare multiple din aria cartierului Tătărași, au dus la o lărgire a plajei de oferte imobiliare, aflate la vânzare pe piața imobiliară ieșeană, având șiun impact asupra intineririi zonei Tătărași din punct de vedere imobiliar.

Prețurile atractive, obținerea de chirii consistente și constante, precum și istoria imobiliară a zonei Tătărași, fac din apartamentele aflate la vânzare pe piață, să fie intens căutate și vizitate adesea de clienți cumpărători.

De asemenea, pe lângă piața imobiliară de apartamente, zona Tătărași se mândrește și cu proiecte rezidențiale de case noi și case vechi, construite pe mai toate străduțele adiacente cartierului Tătărași, și a zonelor cu care acesta comunică.

Cartierul Tătărași este privilegiat și de dezvoltările economice și de infrastructură:

 • bulevard cu trei benzi pe sens
 • centre comerciale(Kaufland, Lidl, Mega Image, Iulius Mall)
 • stațîi Peco,
 • piață agroalimentară
 • farmacii
 • alei pietonale și parcuri amenajate
 • transport în comun către orice punct de atracție a orașului
 • distanță foarte mică față de principala atracție a Iașului și anume Palas Mall.
 • Aeroportul Iași
 • Complex Ciric – cel mai mare parc verde din Iași
 • Ateneul Iași

Tot la capitolul dezvoltări, cartierul Tătărași, este în strânsă legătură de dezvoltare și cu zonele ce o înconjoară (Metalurgie, Tudor Vladimirescu, Podul de Fier, Târgu Cucu, Podu Roș, Bucium, Dancu, zona centrală a Iașiului), ceea ce duce la un tot unitar, benefic pentru locuitorii cartierului.

Proiecte rezidențiale în Tătăraşi

Printre principalele proiecte imobiliare care au fost dezvoltate în cartierul Păcurari enumerăm :

 1. Oancea Residence, Imobilul este amplasat în cartierul Tătărași lângă Tudor Vladimirescu și Iulius Mall, o locație ce îmbină liniștea unui cartier de case cu accesul facil în inima orașului, se află la maxim 10 minute de Palas. Blocul se află la DOAR 3 minute cu mașînă sau 7 minute pe jos de Tg. Cucu. În același timp locația oferă și accesul ușor către oază verde a Iașului, complexul Ciric, aflat la 5 minute cu mașînă. Suprafețele generoase, calitatea lucrărilor, liniștea și aerul curat, sunt câteva din motivele pentru care îți doresi o astfel de locuința, iar pentru ați îndeplini visul, îți venim în întâmpinare cu prețuri foarte accesibile.
 2. Himson Apartaments, ne plac foarte mult oamenii cu personalitate, care iubesc ceea ce fac și au un stil de viață care îi definește, de aceea HIMSON® este un ansamblu rezidențial unic, modern și minimalist cu dotări și finisaje de excepție, pentru că tu să te bucuri de un confort absolut. Apartamentele noi de vânzare din cadrul HIMSON® sunt inteligent proiectate, creând suprafețe ideale pentru toate activitățile familiei tale.;
 3. Tătărași Towers, este un proiect imobiliar ce se dezvoltă în zona Tătărași la 1 minut de mijloacele de transport în comun cu acces către zona Centrală și Copou. Imobilul va avea un regim de înălțime de 10 etaje, cu peste 100 de apartamente decomandate, de 2 și 3 camere, parcări supra și subterane contra cost, 2 lifturi.
 4. Green Park, reprezintă un uriaș centru rezidențial modern și accesibil. Este cel mai ambițios proiect demarat în Iași și dispune de parcare subterană, parc privat în care liniștea căminului tău este vegheată eficient prin metode moderne de pază și protecție.În total, ambițiosul proiect Green Park Iași cuprinde 14 blocuri structurate pe opt și 14 etaje. Întreagă zona locativă include un uriaș parc privat ce se va întinde pe nu mai puțîn de 3 hectare. Dorind să ofere un comfort sporit clienților săi, proiectul va cuprinde un centru comercial destinat cumpărăturilor dar și petrecerii timpului liber. În plus, cartierul este dotat cu o parcare subterană, unde viitorii locatari își vor putea lasă mașinile în deplină siguranță.

Evergreen Towers - Tatarasi

Oferte tentante de apartamente noi situate în Tătărași, ve-ți găși, în proiectele rezidenţiale nou construite,  deosebite că siguranţă, privelişte şi dotări: Cris Estate Tătărași, Vlaicu Residence, Evergreen Towers, SOLUMNIA, ZORILOR 2, care vă vor încânta cu desăvârşire.

Istoric cartier Tătărași

Tătărași – este un cartier de mărime mijlocie, situat în partea estică a orașului, pe o suprafaţă destul de generoasă, fiind unul din cele mai aglomerate cartiere ale oraşului din punct de vedere al populaţiei. Cartierul s-a construit şi dezvoltat pe teritoriul vechiului sat Tătăraşi existent încă din secolul al XVIII-lea.

Originea numelui „Tătăraşi” îşi are rădăcinile încă din acele vremuri în care în Ţara Românească şi Moldova există robia, iar robii tătari erau capturaţi în timpul bătăliilor pierdute, şi nu mai erau răscumpăraţîi de hanii (conducătorii) lor, ei rămânând să locuiască în această zonă.

Odată cu înfiinţarea în 1919 a Societăţîi Culturale Ateneu, Tătăraşi devine loc de întâlnire şi desfăşurare a manifestărilor culturale, cenacluri literare, şezători şi loc de promenadă pentru personalităţile culturale ale vremurilor.

Tătăraşi Nord se învecinează la vest cu centrul oraşului la doar 10 minute distanţă, accesul fiind facil către punctele de interes, Tătăraşi Sud se învecinează cu zona Tudor Vladimirescu, iar în partea de est cartierul este străjuit de pădurea Ciric. Pornind dinspre Tătăraşi Sud, din zona „Doi Băieţi”, pe aleea ce urmează firul apei, se ajunge în zona de agrement Ciric, fiind foarte aproape şi de Aeroportul Internaţional Iaşi.

Soluţiile rezidenţiale oferite de Compania Inter Imobiliare®, cu apartamente noi: Konak Residence, Oancea Residence, Newton, Apartamente finalizate Podu de Fier, Classic Residence, Villa Residence, Apartamente Zorilor şi Rouă Residence beneficiază de un cadru natural de invidiat, cu o vegetaţie abundentă şi aer curat, mulţumită pădurii Ciric, situată în imediată apropiere.

Cartierul Tătăraşi satisface toate cerinţele sociale şi economice ale locuitorilor din această zonă, cu blocuri de apartamente şi case frumos construite în ultimii ani, fapt ce explică şi popularitatea, dar şi popularea intensă a zonei.

(Citit de 121 ori, 121 vizite astazi)
Last modified: 21 mai 2020
Close