Proiecte rezidentiale

Peste 83% din apartamentele din Tătărași Tower, vandute inca din faza de construcție

Tatarasi Tower
Proiectul Rezidențial Tătărași Tower livrează pe piața imobiliară din Iași în anul 2020, un număr de 100 de apartamente noi precum și 100 de locuri de parcare subterane și supraterane.  Apartamentele noi situate în zona Tătărași se predau finalizate la cheie și sunt compartimentate în apartamente de 2 și 3 camere.
Vânzările apartamentelor din acest proiect au ajuns la un procent de 83%, iar echipa de vânzări ce reprezintă dezvoltatorul are încredere că până la finalizarea totală a lucrărilor, stocul de unități locative care mai sunt disponibile în acest proiect, să fie vândut.
În cartierul Tătărași în anul 2020 sunt preconizate mai multe investiții imobiliare în proiecte rezidențiale de apartamente noi, ce va aduce un plus de unități locative, pieței imobiliare ieșene. Un număr impresionant de oferte imobiliare, special concepute pentru a putea fi achiziționate de către toate tipurile de client, atât cei ce intenționează să achiziționeze cu plata cash, cât și celor ce doresc să acceseze un credit ipotecar, inclusiv Programul Prima Casă.

Poziționarea proiectului:

Tătăraşi Nord se învecinează la vest cu centrul oraşului la doar 10 minute distanţă, accesul fiind facil către punctele de interes, Tătăraşi Sud se învecinează cu zona Tudor Vladimirescu, iar în partea de est cartierul este străjuit de pădurea Ciric. Pornind dinspre Tătăraşi Sud, din zona „Doi Băieţi”, pe aleea ce urmează firul apei, se ajunge în zona de agrement Ciric, fiind foarte aproape şi de Aeroportul Internaţional Iaşi. Tătărași Tower este poziționat la bulevard, în cea mai aerisită zona a cartierului Tătărași, aproape de tot ceea ce contează în viață de zi cu zi.
Zona Tătărași, este privilegiată și de dezvoltările economice și de infrastructură:
• centre comerciale( Kaufland, Lidl);
• stații Peco;
• farmacii;
• spitale și clinici medicale;
• unități de învățământ;
• parcuri amenajate și centre de agrement;
• spălătorii auto;
• piețe agroalimentare;
• acces facil către aeroportul din Iași;
• transport în comun către orice punct de atracție a orașului;
• distanță foarte mică față de principala atracție a Iașului și anume Palas Mall.
Tot la capitolul dezvoltări, cartierul Tătărași, este în strânsă legătură de dezvoltare și cu zonele ce o înconjoară ( Tudor Vladimirescu, Podu de Fier, Tg. Cucu, Metalurgie, Podu Roș, Centru, Baza 3, Sf. Lazăr, Moară de Vânt), ceea ce duce la un tot unitar, benefic pentru locuitorii cartierului.

Apartamente cu 2  și 3 camere

Tătărași Tower oferă apartamente cu 2 și 3 camere, situat în zona Piață Doi Băieți, chiar la bulevardul principal. Pentru cei ce își doresc un apartament nou și bine compartimentat puteți alege una din cele 17 variante disponibile.
Construcția proiectului presupune un regim de S+P+10E, fundația pe piloți forati, iar structura pe cadre din beton armat.
Apartament 3 camere - Tatarasi Tower
Dotări și finisaje:
– Izolație exterioară de 10 cm
– Tâmplărie exterioară din PVC cu 5 camere cu geam termoizolant
– Pardoseli din gresie tip klinker în balcoane
– Ușa din metal la intrarea în apartament
– Glafuri exterioare din PVC și interioare din marmură
– Centrală termică proprie, distribuție orizontalarealizata cu țeavă din polietilenă reticulata
– Radiatoare tip panou din oțel, în băi tip scară
– Parchet laminat
– Gresie și faianță
– Zugrăveli cu var lavabil
– Uși de interior
– O biecte sanitare: vas wc cu rezervor și capac, lavoar cu picior, cadă de baie dreapta, din acril, cu panou frontal, baterii monocomanda cromate de lavoar și cadă, accesorii pentru baie, oglindă cu ramă cromată
– Prize și intrerupatoare
În perioada se pot execută modificări ale compartimentărilor interioare, astfel aveți posibilitatea de a amenaja după bunul plac apartamentul mult dorit.
Puteți achiziționa achiziționa locuri de parcare amenajate în subteran sau suprateran. Balconul este oferit gratuit, prețul se calculează raportat la suprafață utilă a apartamentului.
Dacă ești în căutarea unui apartament în Iași, nu uită să bifezi pe lista ta și o vizionare la Tătărași Tower. Poți alege să locuiești în acest ansamblu residential, cu mutare rapidă datorită faptului că aici sunt apartamente deja finalizate, în așteptare de noi locatari.
(Citit de 36 ori, 11 vizite astazi)
Last modified: 23 ianuarie 2020
Close