Imobiliare

O noua interfata, mai colorata, mai organizata si mai utila. Case-iasi.ro, cel mai mare portal de promovare de case si vile din Iasi.

macheta-blog-caseAcum la inceput de primavara, cand toata lumea viseaza la o casa cu gradina proaspat inflorita, am lansat noua versiune a celei mai mari platforme de promovare on –line, ce se ocupa exclusiv de prezentarea si vanzarea ofertelor de case si vile aflate in portofoliul nostru la vanzare in Iasi, Case-iasi.ro.

Am optimizat pentru clientii nostri ce doresc sa achizitioneze o casa sau o vila, filtrele de cautare ale ofertelor, oferind astfel personalizarea cautarii pe nevoile fiecaruia, scutind astfel din timpul si asa incarcat cu vizionarile inutile.

Fie ca va doriti o casa individuala, fie ca doriti sa va mutati intr-un ansamblu rezidential nou construit de case, aici aveti ocazia sa descoperiti, ofertele cu case de vanzare, in permanenta actualizate de consilierii imobiliari ai Companiei noastre, oferte imobiliare reale ce sunt promovate in cel mai profesional mod cu putinta.

Suntem aici pentru a oferi toate informatiile necesare, sa evaluam nevoile tale cu privire la spatiul locativ dorit si nu in ultimul rand sa te consiliem in a lua cea mai buna decizie de achizitie, pentru tine.

De acum va fi mai usor sa te informezi asupra ansamblului rezidential in care urmeaza sa locuiesti, sa faci comparatie intre principalele oferte de case si vile aflate la vanzare pe piata imobiliara din Iasi, si sa ai la indemana cea mai usoara si echilibrata oferta de finantare, prin serviciul nostru GRATUIT  Credit Center.

Cel mai nou detaliu, la proiectele nou construite de case, este ca poti sa te informezi cu privire la zona in care doresti sa faci investitia cu privire la locatii de interes, scoli, gradinite, urbanizarea zonei, mijloace de transport, farmacii non stop, alimentatie publica, harta si de ce nu istoria cartierului.

Totul la un clik distanta.

Nu-mi ramane decat sa va astept sa ne vizitati: www.case-iasi.ro

(Citit de 4 ori, 1 vizite astazi)
Last modified: 4 martie 2020
Close