Imobiliare, Stiri

NOU!!! in piata imobiliara ieseana. EXPO IMOBILE IASI – Targ de imobiliare 2-3 aprilie la ERA Shopping Park Iasi.

Banner EXPO imobile var 1Primavara debuteaza cu noi si multe oferte imobiliare, primul mare targ de profil al anului propunadu-si sa atraga atentia cumparatorilor prin promoţii, discounturi, dar si solutii de finantare adaptate fiecarui tip de client in parte.

EXPO IMOBILE IASI este primul targ de imobiliare din Iasi, organizat de principalul portal de imobiliare al Iasiului www.imobile-iasi.ro si Galeria Comerciala ERA Shopping Park Iasi.

Acest targ de imobiliare are scopul de a capta atentia celor de doresc, sa-si achizitioneze, un apartament, casa, vila sau teren, intr-un termen scurt sau mediu, care vor beneficia de reale discounturi si promotii la ofertele imobiliare prezente la acest eveniment.

Cei ce doresc sa faca o investitie si nu numai, in acest domeniu, sunt asteptati sa ne viziteze in weekend-ul 2 – 3 aprilie, la Galeria Comerciala ERA Shopping Park, sa studieze cele mai bune oferte prezentate de agentiile imobiliare partenere si dezvoltatorii imobiliari din Iasi, prezenti la acest eveniment in calitate de expozanti.

Tot la EXPO IMOBILE IASI, vor fi prezentate oferte de creditare avantajoase din partea bancilor partenere portalului, oferte si solutii cat mai complete de amenajare a spatiului locativ ( mobilier, varuri, lacuri si vopsele, jaluzele si rulouri, precum si solutii inovatoare de incalzire prin pardoseala), cele mai avantajoase servicii de arhitectura si design, servicii de cadastru, evaluare imobiliara si termica.

In aceste conditii, primul eveniment imobiliar al anului 2011 din Iasi, promite sa fie punctul de referinta al pietii imobiliare iesene, in anul ce urmeaza, acest nou concept propus de portalul imobiliar www.imobile-iasi.ro si Galeria Comerciala ERA Shopping Park Iasi, dorind sa arate ca toti dorim o piata imobiliara cat mai transparenta.

Cu RESPECT Echipa Imobile-iasi.ro

(Citit de 5 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close