Imobiliare

Noi cei de la Inter Imobiliare am lansat un nou serviciu. Serviciul de Oferte Recomandate.

oferte-recomandateInter Imobiliare propune clientilor nostri un nou serviciu disponibil exclusiv pe website-ul nostru www.interimobiliare.ro, pe care l-am denumit “Oferte Recomandate”. Prin acest serviciu incercam sa venim in intampinarea clientilor cumparatori cu cele mai bune oferte existente pe piata imobiliara din Iasi, oferte clasificate dupa mai multe criterii pe care le-am grupat in doua categorii: principale si secundare.

Cei peste 10 ani de activitate de piata imobiliara ieseana, activitatile de pionierat, cel mai inalt nivel de profesionalism al consilierilor nostri si continua dezvoltare inca de la inceputuri reprezinta garantiile si argumentele in baza carora noi credem ca putem recomanda cele mai bune oferte de pe piata imobiliara ieseana.

Criteriile principale in functie de care apreciem o oferta sunt urmatoarele:

– Pretul ofertei raportat la pretul mediu al zonei pentru un anumit model de apartament;

– Suprafata, modelul si compartimentarea apartamentului;

– Gradul de amenajare (imbunatatirile) si utiltatile;

– Localizarea apartamentul in imobil (etaj, orientare) si in zona respectiva (la bulevard, la strada, in planul secund sau intre blocuri);

– Structura, vechimea si caracteristicile constructiei imobilului in care se afla apartamentul;

– Modalitatile de plata prin care se poate achizitiona;

– Evolutia preturilor si a potentialului zonei.

Criteriile secundare la care ne raportam includ:

– Tendintele pietei imobiliare locale;

– Solicitarile clientilor – definite prin filtrele de cautare disponibile pe site-urile noastre.

Analizand toate aceste aspecte, consilierii Inter Imobiliare selecteaza din toata baza lor de date cele mai bune oferte. In baza criteriilor mai sus amintite, realizam studii comparative si actualizari permanente, pentru a pune la dispozitia clinetilor ofertele de top. In urma acestui proces, recomandarile noastre sunt cele mai bune din punct de vedere al raportului pret/calitate.

Pentru ca timpul de cautare sa fie cat mai scurt, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati in filtrul disponibil pe site-urile noastre rubrica ,,Oferte recomandate de agenti”. Pentru fiecare zona a orasului, veti gasi cel putin 10 optiuni considerate de catre consilierii nostri a fi cele mai bune.

Vezi detalii complete despre acest nou serviciu

(Citit de 5 ori, 3 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close