Imobiliare, Stiri

Negociem la pret. Niciodata la calitate!

E01 copyCris Estate este un nou amsamblu de apartamente situat in Bucium, intr-o zona linistita cu multa verdeata, unde constructiile edificate sunt in majoritate case si vile. Cris Estate este o oaza de liniste si eleganta si propune spatii rezidentiale care sa asigure confort, eleganta, liniste si stil viitorilor locatari.
Amsamblul se adreseaza in mod special familiilor tinere care se afla in cautarea unei locuinte moderne, in care sa se regaseasca, un camin confortabil si ferit de aglomeratia urbana dar cu acces facil la mijloacele de transport in comun.
Pe langa avantajele aduse de locatie, arhitectura moderna, calitatea constructiei in sine, datorita  suprafetei mari de teren pe care sa dezvoltat Cris Estate, locatarii vor beneficia de zone verzi, spatii de recreere si agrement, locuri de joaca pentru copii si locuri de parcare individuale.
Proiectul cuprinde un ansamblu exclusivist de 6 blocuri cu parcare supraterana, cu apartamente de 1 si 2 camere la standarde occidentale, dotari moderne de cea mai buna calitate ce includ printre altele: tamplarie exterioara PVC cu geam termopan, instalatii termice, electrice si de gaze de la poducatori de renume, usa metalica antiefractie la intrare, detector de gaze, racorduri separate: energie electrica, telefon, internet, cablu tv, trotuare perimetrale, alei de acces auto
Preturile imobilelor ofera excelente oportunitati de achizitionare, avand in vedere suprafetele utile extrem de generoase.
Pentru acest complex beneficiati de un serviciu de consultanta oferit de agentia Inter Imobiliare menit sa inlesneasca alegerea unei variante potrivite nevoilor d-voastra, prin sfaturi obiective, acoperirea completa a ofertei noastre, pachet de consultanta concretizat prin: Consultanta in finantare; Consultanta in constructii; Consultanta juridica.

Vezi aici toate detaliile despre acest proiect

(Citit de 34 ori, 10 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close