Amenajari Interioare

Locuinte elegante si rafinate cu Antiche Terre Fiorentine Etnika.

etnikaPentru cei care doresc sa-si decoreze locuinta in stilul italian antic, National Paints le pune la dispozitie un produs special cu sidef incorporat care confera aspecte de lumini si umbre peretilor. Este vorba despre tencuiala decorativa de interior ATF Candis Etnika de la National Paints diponibila in 30 de tonuri de culori variate ce confera peretilor locuintei un aspect unic renascentist. Aceasta este o vopsea ecologica pe baza de apa, superlavabila care are incorporata microparticule ce confera un aspect puternic sidefat si catifelat.

Tencuiala decorativa de interior Etnika de la National Paints se poate aplica atat in interioare clasice care reproduc aspectul antic cat si in interioare moderne, putandu-se alege tonul de culoare potrivit celorlalte elemente decorative ale incaperii. Se poate aplica in hoteluri, restaurante, cluburi cat si in spatiul in care locuiti, oferind un aspect unic si luxos”, ne-a declarat Catalina Florea, responsabila de activitatea de marketing a companiei.

Modul de aplicare al tencuielii decorative de interior Etnika este unul simplu si foarte usor de invatat. Pentru aplicarea vopselei Etnika este necesara ca suprafata pe care se aplica sa fie una foarte bine finisata, curata si uscata. Se aplica un strat de Prima grund de amorsare concentrat pentru a diminua consumul de vopsea si pentru a conferi mai multa aderenta vopselei pe perete, apoi se lasa sa se usuce peretele 2-3 ore.
Urmatorul pas consta in aplicarea, cu ajutorul unui trafalet cu fir scurt a doua straturi suport de FONDO, o baza care are rolul de strat suport pentru decorativa de interior Etnika si de a-i conferi acesteia rezistenta in timp.
Dupa aproximativ o ora cand stratul de FONDO s-a uscat, cu ajutorul unei pensule ce poate fi achizitionat din showroom-ul distribuitorului se aplica un strat fin de vopsea ETNIKA, cu miscari sus – jos, dreapta – stanga. Se lasa sa se usuce aproximativ o ora, dupa care se aplica al doilea strat de ETNIKA la fel, intr-un strat mai gros, din metru in metru, iar dupa 5 – 10 minute dupa aplicare pasul final este acela de a realiza efectul fascinant de catifea si jocul de lumini si umbre prin miscari fine pe suprafata cu ajutorul unei gletiere din plastic.

Pentru consiliere gratuita “Do it yourself” si training profesional privind aplicarea acestei vopsele, va asteptam in showroom-ul National Paints, din sos. Pacurari, Iasi si la sediul magazinului de fabrica din Miroslava, de unde puteti achizitiona si toate ustensilele necesare aplicarii.

Detalii pe: www.nationalpaints.ro

(Citit de 21 ori, 7 vizite astazi)
Etichete: , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close