Imobiliare, Stiri

Imobiliare pur si simplu. Un nou portal de imobiliare in Iasi.

LOGO iasi_imobiliareSub acest motto am dat nastere la cel mai nou portal de imobiliare www.iasi-imobiliare.ro, ce are datoria de a sustine jucatorii din piata imobiliara ieseana ( atat proprietarii de imobile cat si agentiile imobiliare partenere) oferind o posibilitate in plus de a se promova on-line, cat mai eficient posibil.

Toate ofertele de apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, spatii de birouri si industriale, postate pe Iasi-imobiliare.ro se pot posta GRATUIT, fara nici un cost, pentru proprietari sau agentiile imobiliare; doar prin crearea unui cont de utilizator.

De ce un nou portal de imobiliare?

Pornind de la premiza prin care ,, Doar unele proiecte devin mari proiecte,, noi, cei de la N.C.I. Media, datorita experientei pe care o avem deja in acest domeniu prin intermediul portalului imobiliar www.imobile-iasi.ro, ne dorim sa raspundem tuturor intrebarilor, prin simplu fapt ca am inteles in tot acest timp de dezvoltare ca doar proiectele sustinute, pot deveni, mari proiecte.

Cu siguranta in cei 3 ani de dezvoltare continua a portalului Imobile-iasi.ro am inteles nevoile pietei imobiliare iesene si in acest sens ne dedicam zilnic, ca serviciile pe care d-voastra, utilizatorii, le folositi sa devina din ce in ce mai bune, mai practice, mai eficiente.

In acest fel am inteles utilitatea pe care o are Iasi-imobiliare.ro si de aceea suntem increzatori ca si d-voastra, il veti exploata la maximum, pentru a determina atat clientii cumparatori cat si cei vanzatori, in a lua o decizie, atat de importante pentru ei.

Noi cu siguranta vom sustine si in continuare mediul de bussines iesean si cu siguranta strategia noastra de dezvoltare va fi pe placul D-voastra.

Testatil acum www.iasi-imobiliare.ro

(Citit de 14 ori, 6 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close