Proiecte rezidentiale

Green Garden Residence 2, Miroslava

In comuna Miroslava (cea mai dezvoltata din punct de vedere al pietei imobiliare), dezvoltatorul proiectului imobiliar Green Garden Residence 2, are la dispozitie o suprafata de 17.500 mp, pe care au inceput construirea primei etape dintr-un proiect amplu de vile individuale. Acestea din urma sunt la mare cautare, insa foarte putini dezvoltatori imobiliari aleg sa le construiesca deoarece rentabilitatea lor din punct de vedere al profitului economic este foarte scazuta.  Exista totusi locatii (zone) in oras si in imprejurimi care se preteaza mai ales construirii acestui tip de case.

Acesta reprezinta constructia a 15 unitati locative, dispuse pe plan parter, etaj si pod cu destinatia depozitarii, si care se vor preda viitorilor locatari finisate si amenajate complet, racordate la toate utilitatile zonei (apa, electricitate, gaz metan, fosa septica), si de asemenea vor detine terase, locuri de parcare amenajate, gradini proprii si alei de acces in interiorul proiectului asfaltate.

Firma dezvoltatoare, are o experienta deja pe zona dezvoltarii imobiliare, ea avand finalizate si predate noilor proprietari doua etape de dezvoltare ale Complexului Rezidential Green Garden Residence 1 (o etapa de case si o etapa de blocuri), situat in str. Strugurilor, cartier Nicolina, precum si ansamblul de vile situat in ravnita zona Bucium, Bucium Panorama. Pozitia aleasa pentru dezvoltarea acestui ansamblu este una privilegiata, deoarece combina mai multe criterii : privelistea asupra orasului, strazi asfaltate, zona urbanizata si plina de constructii noi, in principal dezvoltarii imobiliare majore.

Casele se diferentiaza prin suprafetele ergonomice ale camerelor, precum si eficienta si aerisirea dependintelor (bucatarie inchisa, 2 bai, hol, balcon, terasa, loc de parcare, gradina proprie), ele fiind proiectate in spatii bine definite, compartimentate atent, utile, si cu multa lumina naturala.

De ce sa alegi Green Garden Residence 2

De asemenea, constructia intregului proiect rezidential, a fost in asa fel structurata, incat viitorii proprietari care se vor muta, sa nu fie deranjati in nici un fel de lucrarile viitoare din complex.

Constuctiile vor fi executate cu materiale de buna calitate, (structura pe cadre de beton, caramida, tamplarie PVC tripan, elemente de decor exterioare, placari cu piatra naturala, tencuileli decorative, hidroizolatii exterioare si interioare).

Fiecare imobil are o suprafata utila de 86mp, si este desfasurata astfel:

Parterul reprezinta zona de zi si este compus din living, bucatarie, grup sanitar, casa scarii, hol si terasa, iar pentru varianta de 4 camere la parter este prevazut si un dormitor;

Etajul reprezinta zona de seara si este compus din 2 dormitoare, baie, hol si 1 balcon.

Podul este cu destinatie exclusiv de depozitare.

Dotarile locuintelor incluse in pretul standard sunt:

 • parchet laminat;
 • gresie, faianta si obiecte sanitare de la producatori de renume;
 • tamplarie P.V.C;
 • usi interioare cu furnir;
 • usa metalica la intrare;
 • centrala termica proprie;
 • zidarie pe toate suprafetele de compartimentare;
 • tencuiala mecanizata;
 • interfon;
 • pregatire pentru cablu TV, intefon si telefon;
 • vopsele lavabile;
 • instalatii de contorizare apa, energie electrica si gaz;
 • consiliere in materie de design interior pentru fiecare apartament;
 • loc de parcare amenajat;

Green Garden Residence 2

Locuinta beneficiaza si de o gradina de 365 mp.

Noile vile, ce se construiesc in noul ansamblu rezidential Green Garden Residence 2 au asigurata si o priveliste deosebita asupra intregului oras.

Echipa de vanzari a vilelor din ansamblul rezidential Green Garden Residence 2, vor fi asigurate de echipa departamentului de vanzari case si vile a companiei Inter Imobiliare,  agentie imobiliara care inca din anul 2006, reprezinta principalul promotor imobiliar si agent de vanzari de apartamente si case nou construite, din cadrul ansamblurilor rezidentiale din Iasi, ce nu percepe comision de intermediere pentru cumparator.

Mai multe detalii gasiti aici: Green Garden Residence 2

(Citit de 109 ori, 59 vizite astazi)
Etichete: , , Last modified: 6 martie 2020
Close