Imobiliare

Grabestete. Acusi pleci la ski in Austria.

2cameretipA_2Iti doresti un apartament nou, cu finisaje de lux, personalizat asa cum ai visat si in plus, la cel mai bun pret?

Pentru ca dorintele dumneavoastra conteaza pentru noi, la Penta Rezidential au inceput contractarile apartamentelor din tronsonul III, la care se aplica discount-uri substantiale. Apartamentul dumneavoastra poate fi acum cel la care ati visat mereu. Rezervarea se face cu un avans minim iar finisajele le alegeti dumneavoastra. Preturi incepand cu 39 300 Euro + discount-uri consistente!

Vino la Penta Rezidential in perioada 10 decembrie 2010 – 10 februarie 2011, viziteaza apartamentele din tronsonul III, rezerva apartamentul visurilor tale si noi ne ocupam de restul.

Si asta nu e tot. Grabeste-te sa prinzi PROMOTIA DE IARNA. Pana pe 10 februarie 2011, toti cei care vor opta pentru un apartament in cadrul complexului Penta Rezidential, vor primi un discount de 7% pentru oricare apartament finalizat din tronsonul IV, cu mutare imediata + un cadou de la Mos Craciun – o excursie la ski in Austria!

Nu-l  mai astepta pe Mos Craciun, el e acum la Penta Rezidential gata sa-ti implineasca visele!

www.pentaiasi.ro

(Citit de 4 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close