Stiri

Expo Imobile Iasi, editia a III-a. Inca o data Imobile-iasi.ro demonstreza ca perseverenta si implicarea au un singur numitor comun, calitatea.

DSCN7970_resizeSfarsitul saptamanii trecute a fost marcat pe piata imobiliara ieseana de a III-a editie a Expo Imobile Iasi. Galeria comerciala Era Shopping Park a fost gazda acestui eveniment, la fel ca la precedentele doua editii. Pe parcursul a doua zile, agentii imobiliare, institutii bancare, firme de amenajari interioare, de audit energetic, au expus clientilor targului cele mai bune oferte ale lor, adaptate pentru fiecare buget.

Datorita promovarii de care a avut parte in mass-media si in domeniul on-line, peste 6000 de vizitatori ne-au onorat cu prezenta. Au fost programate mai multe vizionari de apartamente cu clientii targului, concretizate  ,,unele” si in promisiuni de vanzare-cumparare. De asemenea, au fost aduse in atentia clinetilor noi proiecte rezidentiale cu caracter exclusiv.

Pentru ca nimeni sa nu se simta lasat deoparte, pentru cei mici au fost organizate concursuri de colorat si  minispectacole cu clowni. Partenerul nostru de incredere, Era Shopping Park a premiat cu 2 biciclete doi dintre clietii care au trecut pragul targului nostru. Concursul s-a desfasurat pe perioada a doua zile, iar la finalul fiecareia dintre ele a fost ales cate un castigator.

Pentru a III-a oara, Expo Imobile  Iasi a fost un succes. Cu aceasta ocazie, multumim tuturor partenerilor nostri, colaboratorilor si expozantilor care au fost prezenti la targ pentru profesionalismul de care au dat dovada. Modul de prezentare, materialele promotionale, personalul calificat si prezentarile oferite clientilor ne fac cinste, motiv pentru care ne angajam ca la viitoare editie a Expo Imobile Iasi sa-i invitam pe toti, pentru ca impreuna sa atingem ceea ce ne propunem: o piata imobiliara corecta si transparenta.

Pentru ca avem o responsabilitate fata de ei si fata de clinetii nostri, promitem ca data viitoare sa fim si mai buni. Succes tuturor!

[nggallery id=13]

(Citit de 8 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close