Despre noi

Inceputurile…
Totul a început în 2007, când am îndrăznit să ne avântăm întrun domeniu puțin cunoscut și apreciat la nivel local. Cu un ridicat spirit de inițiativă și determinați să ne facem un nume în domeniu, am creat ceea ce astăzi este NCI MEDIA. Inițial am început prin a promova servicii media și de publicitate, iar apoi ne-am orientat spre domeniul nostru primar de activitate – promovarea ofertelor imobiliare, în special proiectele rezidențiale.
Treptat, am ajuns să dezvoltăm și alte portaluri ce în timp s-au impus la nivel local: www.imobile-iasi.ro (2008 – cel mai complet portal de imobiliare), www.iasi-imobiliare.ro (2011 – portal gratuit pentru promovarea ofertelor imobiliare), www.vivias.ro (2011 – produse cosmetice naturale) și www.in-iasi.ro (2012 – portal de anunțuri). Toate aceste portaluri reprezintă mai mult decât simple site-uri, sunt veritabile soluții profesioniste. Fiecare dintre partenerii noștri beneficiază de un cont, cu parolă și utilizator, ceea ce conferă tuturor posibilitatea de a-și gestiona după bunul plac baza de date, întrun sistem securizat și foarte ușor de utilizat. Printre proiectele pionierat mai amintim și revista Inter Imobiliare.
Pe lângă aceste portaluri proprii, suntem la dispoziția clienților care caută o promovare  on-line la cele mai înalte standarde. Actualmente, NCI MEDIA oferă soluții complete și complexe de design, grafică, de creare de concepte și identitate pentru cel mai pretențios solicitant. Oferim reale mijloace de publicitate și promovare pentru site-urile dumneavoastră, specialiști care oferă alternative dintre cele mai diversificate, totul pentru a crea un advertising profesionist.

Obiectiv
Dintre portalurile amintite anterior, www.imobile-iasi.ro este cel mai de notorietate. Creat în anul 2008, când promovarea ofertelor imobiliare în mediul on-line local era încă un teritoriu foarte puțin cunoscut, portalul nostru a avut o evoluție spectaculoasă. Cu investiții masive și o doză asumată de risc, am pornit pe un drum nou, cu obiectivul clar de ajunge cei mai buni. Ne-am propus să facem diferența pe piața inconstantă a imobiliarelor, să devenim un indicator și un reper pentru orice demers orientat spre această piață. Premizele pentru un viitor prosper și rodnic sunt dintre cele mai convingătoare, continua ascensiune în preferințele clienților și numărul ridicat de vizitatori ai site-ului nostru sunt principalele argumente ce susțin dezvoltarea și creșterea portalului nostru.

Parteneri
Progresul portalului și succesul său pe piața imobiliară ieșeană se datorează în cea mai mare măsură partenerilor noștri alături de care ne-am dezvoltat. Fie că ni s-au alăturat încă de la început, fie că s-au convins pe parcurs că succesul lor în acest domeniu depinde de un portal ca www.imobile-iasi.ro, suntem mândri să-i avem ca și colaboratori și, nu în ultimul rând, ca și prieteni. Ca orice activitate pieonierat, lansarea portalului nostru a fost dificilă, mulți au fost sceptici în legătură cu șansele noastre de reușită, dar cu sprijinul unor parteneri care au crezut în noi, am crescut și am devenit ceea ce suntem azi, principalul portal de anunțuri imobiliare din Iași.
Principalele agenții imobiliare din Iași sunt alături de Imobile-Iași.ro, practic tot ce conteaza pe piața imobiliară ieșeană se găsește în rândurile colaboratorilor noștri. Agenții și companii imobiliare cu vechime, care au supraviețuit și s-au dezvoltat în mod profesionist, reprezintă garanția succesului pentru Imobile-Iași.ro. De asemenea, agenții la început de drum care au ales inspirat să ni se alăture sunt premizele unei evoluții tot mai prospere.
Oarecum diferit de domeniul nostrum de activitate, amintim și galerila comerciala ERA SHOPPING PARK, care ne-a oferit tot sprijinul și cadrul logistic prielnic desfășurării primului și singurului târg de imobiliare la nivel local – Expo Imobile Iași.
Pentru că ne-a servit ca un real model profesionalism, suntem alături de portalul național www.cauta-imobiliare.ro. Împreună, educăm piața imobiliară spre un plus de perfecționism în acest domeniu.

Avantaje pentru persoane fizice
Principalul partener al portalului este clientul său, fie că dorește să cumpere, fie că dorește să vândă sau să închirieze. Pentru persoanele fizice, Imobile-iași.ro oferă o serie de avantaje ce-I vor ajuta să-și găsească un client în cel mai scurt timp.
Imobile-Iași.ro vă oferă cel mai profesionist portal de promovare a ofetelor persoanelor fizice, iar totul este complet gratuit. Portalul este creat în așa fel încât să ofere clineților săi o optimizare a soluționării cererii. Anunțul postat de persoanele fizice apare instant pe www.imobile-iași.ro, dar și pe alte 2 portaluri marca NCI Media, www.iași-imbiliare.ro și www.in-iasi.ro.
Unul dintre avantajele unui portal de mărimea imobile-iasi.ro este numărul mare de vizitatori, printre care sunt și reprezentanții altor agenții. Acest fapt constituie un avantaj pentru persoanele fizice pentru că ofertele lor pot fi preluate de agenții imobiliare, bineînțeles cu acordul proprietarilor. In acest mod, șansele ca un proprietar să vândă un imobil cresc în mod considerabil.
Nu în ultimul rând, modul de introducere a ofertelor este foarte ușor de utilizat, astfel că în câteva minute oferta apare pe portaluri, după ce în prealabil proprietarul completează doar un simplu formular.

Statistici
De la începuturile www.imobile-iasi.ro putem afirma cu tot simțul de răspundere că promovarea on-line pe piața imobiliară s-a schimbat. Deși debutul a fost unul timid, treptat am ajuns pe primul loc in promovarea on-line la nivel regional. Pentru a susține această afirmație, vom argumenta cu informații statistice raportând portalul nostru la principalul portal concurent, care se află pe piață încă din anul 2002.
Vom raporta analiza la doi indicatori fundamentali: numărul de vizite lunar și numărul de vizitatori unici lunar. Pentru a nu crea confuzii între acești doi indicatori, amintim ca primul dintre ei se referă la numărul de accesări lunare de care beneficiază site-ul, în timp ce al doilea înregistrează vizitatorii unici. Diferența constă în faptul că indiferent de numărul de vizite care se fac de la un calculator, se înregistrează doar o singură dată accesarea, în timp ce primul indicator înregistrează numărul de accesări, chiar dacă acestea se fac de mai multe ori, de la un singur calculator.

Numărul de vizite lunar cunoaște un grafic sinuos, determinat de dinamica pieței imobiliare pe parcursul anului. Graficul de jos prezintă dinamica evoluției acestui indicator în intervalul August 2010-Martie 2012. Sursa datelor reprezentate grafic este site-ul www.trafic.ro – principalul instrument de monitorizare statistică a website-urilor din România.
vizite lunar
Ca observație generală, cele două portaluri concurente cunosc o evoluție similară pe perioada analizată. Remarcăm două perioade de vârf, cu un număr ridicat de vizite lunare: luna februarie a anului trecut (37588 vizite), în favoarea portalului nostru, respectiv luna septembrie a anului trecut (35986 vizite), pentru portalul concurent. Având în vedere că www.imobile-iasi.ro este portalul nou, nu putem decât să ne mândrim că facem față cu brio concurenței din domeniu, care se află de 10 ani pe piață. Mai mult, tendința din ultima perioadă este de creștere a numărului de vizite în favoarea www.imobile-iasi.ro, fapt ilustrat și în tabelul alăturat. Lunile decembrie ale perioadei analizate reprezintă valorile minime corespunzătoare unui moment al anului în care piața cunoaște o scădere a numărului de clienți cumpărători.

Numărul de vizitatori unici lunar este indicatorul care ne informează asupra numărului de persoane care accesează portalul www.imobile-iasi.ro, spre deosebire de numărul total de accesări, astfel că ne putem face o impresie generală despre numărul de posibili clienți.

Nr vizitatori unici lunar
In cazul acestui indicator, interpretarea datelor statistice este mult mai simplă. Perioada analizată este reprezentată de ultimii 4 ani. Deși concurența beneficia la începutul perioadei de o valoare mai ridicată a acestui indicator, ultimii doi ani au însemnat un regres din acest punct de vedere, în comparație cu www.imobile-iasi.ro. In linii mari, putem vorbi de o creștere a valorii indicatorului pentru concurență până în momentul 2011, iar apoi urmează o scădere vizibilă.
In schimb, www.imobile-iași.ro are o dinamică ascendentă, fără momente de scădere sau măcar de stagnare a creșterii. Putem interpreta pe baza graficului că ne bazăm pe o evoluție ascendentă constantă, cu un plus anual de aproximativ 5000 de vizitatori unici. La fel cum reiese și din graficul primului indicator, trendul este favorabil portalului nostru. In ultimii doi ani, portalul concurent a pierdut aproximativ 2500 de vizitatori unici, în timp ce imobile-iași a avut un plus de 5000 de vizitatori unici. De asemenea, putem remarca faptul că distanța dintre valorile indicatorului analizat s-a micșorat treptat pe perioada 2008-2011, anticipând parcă evoluția ulterioară favorabilă pentru www.imobile-iasi.ro
Raportându-ne la dinamica celor doi indicatori, putem conchide că în ultima perioadă am reușit să depășim concurența noastră, deși tradiția lor în acest domeniu este mai mare. Nu putem decât să remarcăm că datorită eforturilor noastre, investițiilor puternice și a  modului profesionist cu care ne-am ocupat de acest portal, am reușit să evoluăm și să contribuim în mod decisiv la dezvoltarea pieței imobiliare ieșene. Este evident faptul că am câștigat încrederea tuturor clienților, fie ei cumpărători sau vânzători, iar premizele pentru viitor ne sunt favorabile. Nu ne vom abate de la orice efort necesar pentru a oferi clineților și colaboratorilor imobile-iasi cele mai performante și profesioniste mijloace de promovare.

Expo Imobile Iasi
Suntem mândrii de faptul că am relizat ceva unic la nivel local și regional, primul târg de oferte imobiliare și de soluții de amenăjări, pe care l-am numit ,,Expo Imobile Iasi,,.  Cu același spirit de inițiativă și pionierat, am organizat singurul târg de imobiliare pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri cu cele bune oferte din domeniul imobiliar și al soluțiilor de amanajare, precum și cele mai bune oferte de finanțare oferite de partenerii noștri din domeniul bancar. Prin urmare, expozanți târgului nostru au fost agenții imobiliare, cele mai importante bănci, firme de construcții și audit energetic, etc…
Prima ediție a avut loc in Aprilie 2011, la galeria comercială Era Shopping Park. Pe parcursul a două zile, peste 8600 de vizitatori ne-au trecut pragul. Considerăm prima ediție a Expo Imobile Iași ca fiind un real succes, motiv pentru care ne-am propus ca cel puțin de două ori pe an să organizăm un asemenea târg.
In consecință, luna noiembrie a aceluiași an a adus a doua ediție a târgului nostru, organizat în aceași locație, Era Shopping Park. Cu această ocazie, am legat o puternică relație de parteneriat cu Era Shopping Park, care ne oferă de fiecare dată tot sprijinul de care avem nevoie, asigurându-ne un cadru logistic prielnic pentru desfășurarea unui asemenea eveniment.  A doua ediție a avut peste 8000 de vizitatori pe parcursul a două zile. Cu ocazia acestui târg, au fost expuse în premieră și exclusivitate 3 noi proiecte rezidențiale. Având în spate experiența primului târg, a doua ediție a însemnat un plus în ceea ce privește oraganizarea, cu un real progres în modul de prezentare și de promovare a ofertelor.
Luna iunie a acestui an este marcată de Expo Imobile Iasi – editia a III-a. Primul târg imobiliar al acestui an se va desfășura în aceeași locație. Avem toate motivele să credem că această ediție va fi cea mai mare de până acum, cu un număr mai mare de expozanți decât la precedentele două ediții. Vă așteptăm cu drag!

Ce urmează?
Noi suntem Imobile-Iasi.ro, cei de acum! Ce urmează nu știm încă, însă știm ceea ce ne dorim. Ne dorim un viitor cât mai prosper, cu dezvoltare constantă  într-un ritm susținut. Vom investi și mai mult pentru a ne consolida poziția de lideri în domeniul nostru de activitate. Avem soluții pentru a crește calitatea seriviciilor de promovare pe care le oferim partenerilor, persoanelor fizice și clienților noștri.
Urmează o promovare agresivă în tot ceea ce înseamnă mijloace media: presă scrisă, spoturi TV și spoturi Radio. Vream ca numele Imobile-Iași.ro să fie asociat cu cel mai important portal on-line de imobiliare, cu profesionalism, promptitudine și garanție a calității serviciilor oferite.
Mai mult, vom publica studii și rapoarte pe blogul nostru. In baza unor analize realizate fundamentate pe propriile noastre observații, vom pune la dispoziția vizitatorilor www.imobile-iasi.ro articole, informări, studii și prospecții asupra pieței imobiliare ieșene. Practic, vă vom prezenta dinamica prețurilor ofertelor de pe piață, a prețurilor la care se vând apartamentele, tendințele viitoare și starea de fapt a domeniului nostru de activitate, la nivel local și nu numai.
Ne propunem ca Expo imobile Iasi să devină un reper pentru toți actorii din domeniul imobiliar. Târgul nostru va deveni punctul în care cererea și oferta de pe piață se vor întâlni într-un cadru anume creat pentru cele două părți.
Pentru că ne dorim un progres, adresăm pe această cale o invitație tuturor agențiilor imobiliare din Iași care doresc să ni se alăture. Așteptăm colaboratori care funcționează în baza unor principii similare cu ale noastre, pentru ca împreună să construim o piață imobiliară corectă, transparentă. Vrem să oferim clienților cele mai bune oferte, prezentate în cea mai profesionistă manieră posibilă.
Vă așteptăm cu drag, să ne dezvoltăm împreună și să educăm piața imobiliară ieșeană spre un ridicat grad de profesionalism al serviciilor, o promptitudine a soluționării cererilor și o corectitudine și transparență a prezentării ofertelor.

Cu respect Echipa Imobile-Iasi.ro

(Citit de 18 ori, 6 vizite astazi)
Last modified: 15 aprilie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close