Stiri

Daca vrei o cariera cu adevarat in Imobiliare? Noi te asteptam sa te alaturi NOUA.

poza angajariLa Inter Imobiliare ai toate avantajele pentru a deveni cel mai bun!
Intr-o piata imobiliara destul de grea, lucrul cel mai important, este sa fii facut cunoscut. Noi cei din managementul de la Inter Imobiliare, am inteles acest lucru si de aceea am sustinut si vom sustine in continuare pe cei ce vor sa reuseasca in acest domeniu din toate punctele de vedere.

Datorita investitiilor in sistemele proprii de promovare, a modului centralizat de lucru al agentiei, unii ( doar cei ce au vrut mai mult) consilierii imobiliari din Echipa Inter Imobiliare au reusit adevarate performante in vanzari in toata aceasta perioada de „criza”.

Nu ai deloc experienta?

Pentru cei ce vor sa debuteze in domeniu imobiliar, ii asiguram ca au tot suportul necesar sa fie indrumati, ei trebuind sa aiba doar trei lucruri la ei: respect, curaj si dorinta de lucru.

Datorita si fapului ca acum si spatiul ne permite dorim sa ne dezvoltam si mai mult, si pe alte segmente de piata si de aceea, pe acei ce doresc sa faca parte din Echipa Inter Imobiliare ii asteptam.

Vrei sa stii toate conditiile si avantajele Echipei Inter Imobiliare?
Contacteaza-ne. E singurul lucru ce trebuie sa-l faci. Eu Ciprian Iovu, manager general al Inter Imobiliare iti stau la dispozitie, cu raspunsuri la toate intrebarile tale.

Daca doresti o provocare noua, simti ca nu esti destul de sustinut la compania in care activezi, iti doresti cu siguranta mai mult decat atat, te invitam sa ne contactezi la numarul de telefon: 0232.22.66.66 sau 0720.22.66.66, office@interimobiliare.ro

Va asteptam!

(Citit de 3 ori, 1 vizite astazi)
Last modified: 15 aprilie 2020
Close