Sfaturi utile

Cum să pregătești o locuință pentru vânzare

vanzare locuinta

Fiecare vânzător dorește că locuința sa să se vândă rapid, dar este nevoie de mai mult decât noroc pentru acest lucru. Este vorba de o planificare atentă și de a ști cum să pregățiți profesional casa pentru a-i convinge pe cumpărători.

Să renuntați la acasă poate fi dificil. Ați trăit acolo, probabil de ani buni, iar casă păstrează multe amintiri. Pentru a vă detașa din punct de vedere emoțional, trebuie să vă dați seama că fără dumnevoastră în ea, casa este doar un acoperiș pentru alți ocupanți.

Îndreptați-vă atașamentul emoțional față de casă, realizând că locuința este despre ocupanții care locuiesc acolo, nu doar de spațiu sau clădire. Următoarea casă se va simți ca acasă înainte de a o cunoaște, pentru că veți personaliza spațiul și veți crea noi amintiri.

Împachetați-vă fotografiile personale, moștenirile de familie și alte obiecte care ar putea distrage potențialii cumpărători și pot afecta o posibilă vânzare.

Este recomandat să prezentați cumpărătorilor un mediu impersonal, curat, astfel încât să își poată imagina locuința, probabil decorată cu propriile lor fotografii, mobilier și obiecte de artă. Depersonalizarea casei face mai ușoară vizualizarea pentru potențialii cumpărători cu propriile lor obiecte.

În ceea ce privește mobilierul, lăsați doar piese care nu reprezintă o distragere. De exemplu, un cumpărător ar fi dificil să își vizualizeze mobilierul antic în locul canapelei zebră, a scaunului cu galben strălucitor și a covorului de urs.

Scopul: este de a facilita un potențial cumpărător să vadă sa că fiind viitoarea lor casă.

Organizați dulapuri pentru dormitoare și dulapuri de depozitare

Cumpărătorii vor fi curioși cu privire la spațiul de depozitare și vor dori să verifice dulapurile. Este important să vă asigurați că acestea sunt organizate, deoarece trimite un mesaj negativ dacă spațiile sunt aglomerate.

Când un cumpărător vede totul organizat până la ultimul detaliu, arată că aveți grijă de bunurile dvs. și că probabil ați avut grijă de casă.

Luați în considerare eliminarea mobilierului suplimentar

Aproape fiecare casă arată mai bine cu mai puțin mobilier. Îndepărtați piesele care blochează sau împiedică căile. Îndepărtarea obiectelor suplimentare de pe masă din sufragerie va face camera să pară mai mare.vanzare locuinta

 

Lăsați suficient mobilier pentru a arăta scopul camerei cu o mulțime de spații pentru că cumpărătorii să își facă o idea asupra amenajării.

Efectuați reparații minore

Pe unele piețe ale vânzătorului, puteți vinde o casă în condiții de locuit fără prea multe reclamații. Dar pe piețele normale sau pe piața unui cumpărător, reparațiile necesare pot diminua prețul.

Înlocuiți pardoseala crăpată sau gresie, remediați robinetele și ușile care nu se închid corect, precum și sertarele de bucătărie care se blochează. Luați în considerare culoarea neutra a pereților.

De asemenea, inlocuiți becurile arse și luați în considerare și înlocuirea celor care au funcționat de ceva vreme. Evitați potențialul de a exploda un bec atunci când rotiți întrerupătorul în timpul unei vizionari.

Casă luminoasă

Deschideți toate ferestrele (în special în lunile călduroase) pentru a lasa lumina naturală să pătrundă. Este important să fie luminate chiar și colțurile sau zonele mai întunecate. O cameră luminoasă și veselă arată mai mare și mai primitoare.

Păstrați curățenia

Încercați să mențineți curățenia, aspirând zilnic, ceruind podelele, curățând mobilier și păstrând băile și bucătăria fără pată. Prindeți prosoape curate pentru oaspeți. De asemenea, mențineți capacul de toaletă închis atunci când nu este utilizat.

vanzare locuinta

Mai presus de toate, curățați și aerisiți fiecare zonă. Cu o seară înainte de vizionare, evitați să gătiți alimente deosebit de mirositoare, precum pește, usturoi sau varză. Aceste mirosuri pot dura până a două zi. De asemenea, dacă aveți animale de companie, monitorizați cutiile de gunoi sau orice alte zone afectate de animale de companie.

Pasul final

Rămâne-ți în ușa fiecărei camere și imaginați-vă cum arătă casa din prisma unui cumpărător. Examinați modul în care mobilierul este aranjat și rearanjați piesele până când camera atinge un aspect vizual. Asigurați-vă că acoperișurile ferestrelor atârnă uniform. După ce ați curățat și ați reparat totul și ați organizat, puteți începe să ofertati la vânzare locuinta.

(Citit de 62 ori, 62 vizite astazi)
Etichete: , , , , , Last modified: 26 iulie 2020
Close