Amenajari Interioare, Credite si banci, Imobiliare, Prezentari oferte imobiliare, Proiecte rezidentiale, Stiri, Studii Imobiliare

Cum a fost ? A fost perfect!

foto-grup-expo-imobile-iasiDupa cum bine stiti, portalul nostru a organizat in weekend-ul 2-3 aprilie 2011 primul targ de profil, EXPO IMOBILE IASI, la Galeria Comerciala ERA Shopping Park.

Stim ca poate pentru unii e cam tarziu scris acest articol, dar am crezut ca este necesar sa va informam cat mai corect asupra datelor statistice ce au contribuit la succesul acestui eveniment.

Pe toata perioada expozitiei contorul de monitorizare a traficului a inregistrat un numar de 8.547 vizitatori care au trecut pragul primei editii a targului, unde au fost intampinati de numeroase oferte tentante venite din partea celor 24 de firme expozante din domeniul imobiliar, financiar, constructii si amenajari.

159 de vizionari pe perioada targului si ulterior acestuia, si 8 contracte de vanzare – cumparare semnate, efectuate de consilierii imobiliari ai agentiilor membre ale portalului www.imobile-iasi.ro, participante la EXPO IMOBILE IASI, este bilantul raportat de catre acestia.

Institutiile financiare care au participat la EXPO IMOBILE IASI, au inregistrat peste 200 de cereri de creditare si 10 dosare finalizate ulterior.

De asemenea, 93 de contacte si 45 de prezentari au avut si firmele din domeniu constructiilor, amenajarilor interioare si exterioare prezente la eveniment.

Asadar, acesta este un prim bilant raportat dupa prima editie a EXPO IMOBILE IASI, bilant care cu siguranta ne onoreaza si ne face sa credem ca vom reusi prin continuarea acestor evenimente, si, bineinteles, crearea unor noi concepte, pentru a construi o piata imobiliara ieseana asa cum ne-o dorim… Transparenta.

Cu respect
Echipa Imobile-iasi.ro

Calea prin care noi facem diferenta.

(Citit de 7 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close