Credite si banci, Imobiliare, Prezentare Produse, Stiri

Credit Center – cel mai usor mod de a obtine un credit ipotecar.

Credit CenterExistenta unui astfel de serviciu, conex celui imobiliar, era mai mult decat necesara si de aceea am lansat astazi, 24.01.2013, un nou serviciu in cadrul campaniei noastre ,,Solutii Imobiliare Complete”. Inauguram un serviciu de consultanta bancara avand scopul de a orienta clientul inspre cea mai buna oferta de creditare, personalizata in functie de posibilitatile si criteriile de selectie ale fiecaruia.

Noi credem ca cei peste 10 ani de activitate in domeniu imobiliar ne sunt indeajuns sa stim si sa intelegem nevoile clientilor care doresc sa achizitioneze un imobil in Iasi prin aceasta metoda de plata. Creditul Imobiliar.

De ce Credit Center ?

  • In randul clientilor observam o acuta nevoie de informare corecta si profesionista despre anevoioasa procedura de acordare a unui credit;
  • Explicarea in termeni clari si pe intelesul tuturor a terminologiei “limbajului bancar”;
  • Centralizarea si sintetizarea tuturor informatiilor in functie de criteriile de selectie ale clientilor;
  • Obiectivul acestui serviciu este comun cu al clientului: gasirea celei mai bune oferte de creditare;
  • Gratuitatea unui serviciu de orientare bancara, fara nici un fel de obligatii sau constrangeri fata de agentia Inter Imobiliare.

Pentru confortul dumneavoastra, analiza, cautarea, optimizarea si crearea creditului perfect, devin responsabiliatea noastra. In functie de preferintele clientilor nostri, ne propunem sa gasim pentru fiecare solutia perfecta de creditare.

Asteptam sa ne puneti la incercare, sa va demonstram ca in ceea ce priveste solutia optima de creditare, primul pas spre reusita dumneavoastra il veti face alaturi de Inter Imobiliare.

Vezi Detalii

(Citit de 9 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close