Sfaturi utile

Ce tipuri de case caută tinerii

În acest articol vom încerca  aflăm ce tipuri de case caută tinerii născuți după 1980. Tânăra generație constituie acum cea mai mare pondere a cumpărătorilor de case, fiind pregătiți să investească într-o primă casă. Având în vedere bugetele limitate si programele de lucru flexibile, nevoile lor de acasă sunt foarte diferite de generațiile anterioare. Cei născuți între 1980 și 2000 știu exact ce își doresc: spații aerisite, minimaliste, care încorporează elemente ale naturii și estetică lor personală.

Caracteristicile de marketing pot ajuta dezvoltatorii de proiecte rezidențiale să atragă această generație dominantă. Iată mai multe caracteristici importante pe care le caută această categorie de cumpărători.

Tehnologie inteligentă pentru casă

Tinerii  cumpărători au crescut într-o lume rapidă a tehnologiei, înconjurată de computere  și gadget-uri, motiv pentru care internetul este resursa lor ideală pentru cercetarea listărilor. Un sondaj a descoperit că 63% dintre acestia au folosit în cea mai mare parte smartphone-urile pentru a căuta proprietăți.

Cu programul lor agitat și fluența inerentă a tehnologiei, creste interesul pentru casele cu tehnologie inteligentă, cum ar fi iluminat automat, termostate, încuietori inteligente și supraveghere video. Ei doresc să poată controla de la distanță aparatele, iluminatul și sistemele de încălzire și răcire dintr-o aplicație pentru o viață simplă și comodă.

Tinerii preferă locațiile suburbane

Cumpărătorii tineri sunt mai selectivi în ceea ce privește locul în care trăiesc decât generațiile anterioare. Spectrul cel mai tânăr al generației abia începe cariera, iar în cei 30 de ani tind să aibă mai multă putere de cumpărare și au nevoie de spațiu pentru o familie.

ce tipuri de case cauta tinerii

Suburbiile se incadrează perfect in ce tipuri de case caută tinerii, sunt atrăgătoare pentru aceștia datorită prețurilor la locuințe accesibile și anumitor facilități. Apropierea de muncă, transportul public și un centru central sunt la fel de importante.

Case cu concept deschis (Open-Space)

Această generație se bucură de divertisment, motiv pentru care spațiile cu concept deschis sunt în vogă. Spre deosebire de predecesorii lor, tinerei generații îi place să gătească împreună și să își construiască experiențele sociale în jurul activităților de grup. Aceste tipuri de interacțiuni necesită planuri flexibile, deschise, care să încorporeze zonele de bucătărie și sufragerie.

Sălile de luat masa formale închise au fost cândva o necesitate a casei, dar astăzi nu au prea mult farmec pentru tineri. Un plan deschis oferă un apel aerisit și este un lucru indispensabil pentru cumpărătorii tineri, deoarece oferă distracții perfecte pentru orice eveniment.

Acces în aer liber

Generația ecologică apreciază accesul la spațiile verzi. Tinerii cumpărători de astăzi caută o oază relaxantă, în aer liber, în care să se relaxeze după o zi lungă de muncă și să socializeze cu oaspeții. Un studiu a descoperit că 57% dintre ei preferă să trăiască în suburbii, astfel încât să poată avea mai mult acces la curțile mai mari.

Soluții de stocare

Tinerii cumpărători caută depozitare suficientă atunci când vizionează casă. Depozitarea poate fi prezentată sub mai multe forme, cum ar fi cămară, dulap de lenjerie sau dressing. Având o mulțime de spații de depozitare încorporate, se facilitează păstrarea unei case lipsite de aglomerație și să îmbrățișeze un stil de viață mai simplu. Soluțiile de depozitare pot face ca o casă să pară mai spațioasă și mai rafinată.

Case cu bucătării moderne

În prezent, bucătăria nu este doar pentru gătit – proprietarii de case cu spațiu deschis folosesc spațiul pentru a se distra. Ei doresc o bucătărie modernă, expansivă, care se varsă în sufragerie, care ar putea include:

  • Aparate din oțel inoxidabil
  • Iluminat încastrat
  • Cuptoare  încorporate și răcitoare pentru vin
  • Insule centrale cu chiuvetă sau rază de acțiune

Tip casa pentru tineri

Spațiu pentru birou de acasă

Tinerii care lucrează în clădiri cu spații de birouri moderne, caută de cele mai multe ori  reproducă un  spațiu confortabil de lucru și acasă. Mulți din tânăra generație au cariere unde pot lucra din confortul casei lor. Cumpărătorii potențiali caută un spațiu dedicat unde pot lucra și pot lua convorbiri în timpul zilei. Vânzătorii pot arăta versatilitatea de lucru a unei locuințe prin evidențierea spațiilor flexibile care pot fi transformate într-un birou.

Întreținere scăzută

Cele mai multe economii ale mileniilor se îndreaptă către o sumă de plată și mobilier, rămânând puțini bani pentru actualizări. Tinerii cumpărători doresc să evite petrecerea timpului și a banilor pentru renovări, motiv pentru care locuințele la cheie sunt favorizate.

Vânzătorii de case noi pot viza eficient această piață prin prezentarea unor caracteristici de întreținere redusă, precum blaturi de granit, podele din lemn de esență tare și obiecte sanitare modern.

Cumpărătorii tineri vor continua să joace un rol important pe piața imobiliară. Iar adaptarea la percepția lor asupra dreptului de proprietate poate aduce un succes mai mare în captivarea interesului lor.

Tânăra generație caută un simț puternic al comunității în viața lor de zi cu zi și acordă o prioritate cartierului în căutarea unei case.

(Citit de 130 ori, 14 vizite astazi)
Etichete: , Last modified: 26 aprilie 2020
Close