Agentii imobiliare, Prezentari oferte imobiliare

CASA TA CU ETAJ SI GRADINA LA PRET DE APARTAMENT!

poza

TUR VIRTUAL CASA TA

Desi pare doar un alt slogan imobiliar cu caracter comercial care urmareste vanzarea unor locuinte, acest concept este cat se poate de real. Situat in vecinatatea orasului, pe soseaua Rediu la km 3, complexul rezidential CASA TA, a devenit de anul trecut o certitudine pe harta imobilara a Iasului cand primele 4 proprietati au fost date in folosinta. Conceptul de case insiruite aplicat in construirea acestui cartier, se adreseaza categoriei de clienti care, avand un buget limitat, doresc sa beneficieze de confortul oferit de o casa construita pe pamant si curte proprie combinat cu posibilitatea de socializare cu vecini putini si de calitate. Solutia imobiliara oferita de CASA TA s-a concretizat in construirea unor imobile de tip triplex formate din 3 corpuri de vila desfasurate pe D+P+E, cu suprafata utila generoasa si compartimentare practica, avand fiecare gradina proprie si 2 locuri de parcare. Avand la baza un proiect modern, marcat de eleganta si bun gust, completat de materiale de calitate, pe terenul cu suprafata totala de peste 12000 mp, o echipa de profesionisti cu experienta vasta in materie de constructii si amenajari va construi inca 45 corpuri de vila de acest tip.

Astfel, pentru un pret cuprins intre 63 – 67.000 euro in functie de corpul de vila ales, se poate achizitiona o proprietate ce include locuinta, curte si 2 locuri de parcare!!

DA CLICK ACUM PE →  TUR VIRTUAL CASA TA si vei fi mai aproape de CASA TA ca niciodata!

Mai multe detalii:

Proprietatea, ce include locuinta cu D+P+E si teren,  are urmatoarele date tehnice si detalii constructive:

*suprafata teren – cca.180 mp

*suprafata – construita: 140 mp
– utila: 117,27 mp

*anul construirii – 2012

*materiale constructie – elemente zidarie exterioara din caramida „Porotherm” tip GV de 25 cm si interioara din caramida de 15 cm;structura rezistenta pe cadre din beton armat; placa de 15 cm din beton armat intre parter si etaj; acoperis tabla tip „LINDAB”;

*termoizolatie – la exterior, termosistem cu placi din polistiren expandat de 10 cm; la pod, vata minerala de 15 cm;

*compartimentare

– demisol: s.c – 30 mp, cu destinatie spatiu depozitare/hobby;

– parter: s.c – 55 mp, compartimentat in living, grup sanitar de serviciu, bucatarie deschisa/inchisa, dining, terasa;

– etaj: s.u – 55 mp, compartimentat in hol, 2 dormitoare, baie, dressing (sau optional 2 bai) si balcon;

*dotari interioare

– usa de acces din profil PVC la culoare cu tamplaria exterioara;

– tamplarie exterioara din profil PVC – culoare”maro nuc” cu geam termopan cu 5 camere de izolatie;

– tamplarie interioara din lemn natur;

– CT termica proprie alimentata cu gaz si instalatie de incalzire din cupru cu radiatoare din otel;

– gresie, faianta, parchet laminat ( design si culori propuse de designerul cartierului sau la alegerea clientului);

– baile complet echipate si racordate la utilitati;

*utilitati – gaz metan, curent electric, apa (din reteaua curenta a orasului), canalizare la fosa septica ecologica;

*amenajari exterioare – gard din lemn pe centura din beton, 2 locuri de parcare/corp triplex.

Nu te-ai convins inca? Da CLICK ACUM pe →  TUR VIRTUAL CASA TA si lasa realitatea sa aiba ultimul cuvant!

In acest moment sunt in curs de executie 3 astfel de imobile, insumand 9 corpuri individuale de vila, aflate in stadii diferite de constructie, primul triplex cu termen de finalizare pana in cursul lunii martie 2013.

PROFITA ACUM de oferta promotionala oferita de CASA TA pana la 15.martie.2013 si vino sa cumperi CASA TA cu etaj si gradina la pret de apartament ! Prea frumos ca sa fie adevarat ? Te asteptam sa-ti cunosti vecinii !!! Mai avem disponibil DOAR un corp de vila in triplexul ce se va livra” la cheie” pana in prima decada a lunii martie 2013 !!! INCA MAI POTI REZERVA UN CORP DE VILA IN CELE 2 TRIPLEXURI AFLATE „LA ROSU” CE VOR FI PREDATE PANA IN VARA ACESTUI AN !!!

TU cand te muti in CASA TA  noua?

MODALITATE DE PLATA: Pretul de vanzare a unui  corp de vila D+P+E si curte proprie este cuprins intre 63000 euro si 67000 euro, in functie de corpul ales. Constructia imobilului se realizeaza integral din fondurile proprii ale antreprenorului!!!, clientii interesati de achizitionarea unui corp de vila in cadrul complexului rezidential „CASA TA” achitand cu ocazia intocmirii antecontractului de vanzare cumparare suma 6300 – 6700euro ce reprezinta 10% din pret cu titlu de rezervare/avans imobil, urmand ca diferenta  sa fie achitata integral la data definitivarii tranzactiei de vanzare cumparare cand locuinta este livrata „la cheie”.

PROMOTORUL proiectului – Compania Imobiliara „CASA TA” propune clientilor orice varianta de cumparare – cu numerar, orice fel de credit – Prima Casa, imobiliar, etc. inclusiv o  varianta de achizitie cu avans si diferenta in rate platibile direct catre proprietar.

OFERTA PROMOTIONALA DE LA „CASA TA” VALABILA PANA LA 15.martie.2013 !!!

* Reducere de 5% din orice plata in avans ce depaseste valoarea de 10% din pret necesara rezervarii unui imobil!

Contact:

Lucian Nedea

Tel: 0332 143 888 / Mobil: 0732 117 434 / mail:Lucian.nedea@casataimobiliare.ro

(Citit de 14 ori, 6 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close