Imobiliare

Calitate la superlativ. Redefinirea luxului

Vila BuciumPortalul www.imobile-iasi.ro incepe odata cu lansarea primului blog despre pulsul vietii imobiliare din Iasi sa prezinte celor interesati descrieri mai in amanunt, proprietati interesante ce sunt publicate in anunturile imobiliare postare in portal nostru. Incepem acest lucru cu cea mai valoroasa proprietate imobiliara existenta pe portal si anume o superba vila situata in zona rezidentiala Bucium, postata pe portal de D-l Costel Cretu, consilier vanzari responsabil de aceasta oferta.

Intrebare: Va rog sa descrieti pentru potentialii clienti, o proprietate de lux aflata in portofoliul Agentiei Imobiliare Inter Imobiliare.
Raspuns: Una din cele mai tentante oferte imobiliare disponibile pentru vanzare pe piata imobiliara ieseana ar fi o proprietate situata in zona rezidenţiala Bucium.
Intrebare: Din ce punct de vedere ar fi aceasta oferta tentanta?
Raspuns: In general, din toate punctele de vedere: amplasament, suprafata terenului, suprafata locuintei, calitatea generala a constructiei, structurarea interioara inteligenta, finisajele de foarte buna calitate si elementele de confort ce sustin ideea de lux.
Intrebare: Este foarte importanta pozitia unei case?
Raspuns: Primul element cautat de un client de lux este amplasarea constructiei. Dealul Bucium si in mod deosebit proprietatea despre care discutam, ofera ceea ce si-ar dori oricine de la o resedinta cu pretentii: linistea oferita de departarea de oras, cu acces totusi rapid, o priveliste deosebita asupra Iasiului, in mod special noaptea si foarte important este spatiul care inconjoara o casa.
Intrebare: Despre ce suprafete discutam?
Raspuns: Terenul pe care este amplasata constructia are o suprafata totala de 3000 mp, fiind complet amenajat. Beneficiaza de toate elementele de confort pe care si le-ar putea dori cineva: privelistea deosebita pe care am mentionat-o deja, amenajare impecabila a spatiilor verzi, cu sistem automat de aspersoare ce uda terenul, piscina cu trambulina, foisor cu bucatarie de vara, cale de acces auto generoasa.
Intrebare: Sa trecem la constructia propriu-zisa: ce informatii ne puteti oferi?
Raspuns: Suprafata totala a vilei este de 550 mp, fiind strucurata pe demisol, parter, etaj si mansarda. La demisol se afla numai un spatiu de depozitare, ce poate fi utilizat ca si crama sau beci. Parterul este ocupat de living, bucatarie cu dining, baie de serviciu, garajul pentru 2 autoturisme, spatiu de depozitare si camera centralei, ambele cu acces din garaj. Etajul este compus din al doilea living, cu acces catre cea mai mare terasa exterioara a locuintei, dormitorul matrimonial cu baie proprie si dressing, un birou, o camera pentru copii si o baie. Fiecare camera are acces la suprafete terasate si balcoane. Mansarda este compusa din al doilea dormitor pentru copii, care comunica direct cu cealalta camera pentru copii de la nivelul inferior prin intermediul unei scari interioare, o camera utilizata in prezent ca si sala de forta, o baie si sauna.
Intrebare: Ce parere aveti despre materialele folosite la amenajarea locuintei?
Raspuns: Fiind o locuinta de lux, putem vorbi despre o amenajare de exceptie. Toate materialele utilizate sunt de foarte buna calitate: exteriorul vilei este dat cu tencuiala decorativa, iar peretii interiori sunt acoperiti cu varuri si vopsele decorative de la producatori renumiti. Pentru etajele superioare, proprietarul a utilizat lemnul in maniera moderna, grinzile aparente si lambriurile de pe tavanul mansardei fiind elemente care maresc farmecul si intaresc ideea de locuinta calda si pimitoare.
Intrebare: Care sunt principalele elemente de confort ale acestei proprietati?
Raspuns: Sunt destul de multe de spus in aceasta privinta. Am putea incepe intrarea pe proprietate cu portile de acces auto automatizate, ca si usa garajului. In momentul in care se trece pragul uşii, se poate remarca instalatia de climatizare cu perdea de aer. Holurile interioare au sisteme de iluminare asistate de senzori de miscare. Un element esential de confort ce defineste o locuintă de lux este semineul, vila despre care discutăm acum fiind dotata cu 2 asemenea elemente, unul aflat in livingul de la parter, iar un al doilea fiind amplasat la etajul superior, in camera de recreere. De asemenea, un alt element principal de confort este si centrala termica, care in cazul de fata este foarte performanta: functioneaza pe gaz metan, iar ca sistem de rezerva poate trece automat pe alimentare cu motorina din rezervorul special destinat. Proprietarul poate pleca in concediu, seteaza data intoarcerii si parametrii de temperatura doriti in interiorul casei si centrala termica va pregati ambientul interior perfect. Pentru linistea proprietarului, vila beneficiază de supraveghere video permanenta cu conectare la internet si sistem de alarma.
Intrebare: Care este pretul acestei proprietati?
Raspuns: Pretul de vanzare dorit este de 800.000 EUR, fiind justificat de pretul constructiei de aproximativ 750 EUR/mp si de pretul terenului amenajat de aproximativ 100 EUR/mp .

Link oferta  www.imobile-iasi.ro/oferta/26200

[nggallery id=7]

(Citit de 13 ori, 3 vizite astazi)
Etichete: , , Last modified: 15 aprilie 2020
Close