Stiri

B.C.R. cea mai mare banca de pe piata ieftineste creditele Prima Casa si scade dobanzile la creditele in lei.

cursul-bnr BCR, prima institutie de credit dupa active a redus dobanzile pentru creditele ipotecare si creditele negarantate  in lei cu peste un punct procentual.
Din pozitia de lider al sistemului financiar – bancar, speram sa dam un semnal pozitiv, in urma modificarilor dobanzii de politica monetara. Suntem deschisi afacerilor si gata sa acordam credite. Cu un nivel al ratelor dobanzilor aflate la un minim istoric, vedem o excelenta oportunitate de a sprijini economia cu credite avantajoase, a declarat intr-un comunicat Andrew Gerber, Director Produse Retail in cadrul BCR.
In cazul creditelor ipotecare cu dobanda fixa reducerea este de un punct procentual, aceasta ajungând la 5.25% pentru clienţii care îşi încasează salariul în cont la BCR. Totodată pentru creditele cu dobândă variabilă pe toată perioada marja va fi redusă cu 0,4 puncte procentual, iar noile dobănzi la creditele de nevoi personale variază între 8,6% şi 9,9% pe an.
BCR a redus costul creditelor acordate în cadrul Programului Prima Casa, prin majorarea bonusului de dobândă acordat clienţilor care îşi încasează sau îşi vor încasa salariul la BCR, de la 0,2% la 0.5%.

Sursa : www.zf.ro

(Citit de 7 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close