Imobiliare

Apartamente noi in rate direct la dezvoltator

Ansamblu rezidential BuciumProfita acum de ultimile 8 apartamente disponibile, care au mai ramas necontractate din cele 84 de locuinte ce alcatuiesc ansamblul rezidential Bucium, ce se construieste pe colina Visani-ului.

Posibilitatea de a achizitiona apartamentele si in rate direct la dezvoltator (pana la 360 rate lunare), cu un avans de numai 4.000euro, pe care dezvoltatorul ansamblului la solicitat, a facut posibila vanzarea celor 76 de apartamente pe perioada celor noua luni de contractari.

,,Au mai ramas doar 2 apartamente cu o camera cu suprafata de 36mp utili, care se poate achizitiona in rate cu doar 180euro/luna si un avans de 4.000euro, fara fisa fiscala, fara adeverinta de venit, numai cu buletinul” ne-a declarat D-l Mitica Tirnoveanu, consilier vanzari al Agentiei Imobiliare Inter Imobiliare, responsabil de vanzarile de apartamente din acest proiect, fara comision de intermediere pentru cumparator.

Proiectul se va finaliza in 2 etape si anume: prima etapa la finele lunii aprilie, cand se vor da in folosinta primele 4 blocuri, iar a doua etapa ce va cuprinde 2 blocuri se va finaliza pana la data de 30.07.2010.

,,Apartamentele de 2 camere, au o suprafata de 45mp utili, mai sunt disponibile 4 unitati locative si pot fi achizitionate tot in acelasi sistem de rate doar cu buletinul, cu un avans de 6.000euro si rate de la 220euro lunare” ne-a declarat acesta.

In pretul de achizitie final al apartamentului intra finalizarea si amenajarea completa a acestuia, mai putin obiectele sanitare, amenajarea ansamblului rezidential, a parcarilor, alei pavate si spatiu verde.

,,Apartamentele de vanzare de 3 camere, au mai ramas de vanzare 2 unitati, cu suprafete de 84mp utili fiecare si care deasemenea pot fi achizitionate in rate cu un avans de 11.500euro si 325euro rate lunare pe o perioada de 360luni” a mai completat acesta.

Asadar daca vrei se poate. Acest proiect residential ce se afla in portofoliul Agentiei Imobiliare Inter Imobiliare a demonstrat, in cele 9 luni ale anului 2009, ca sunt si vor fi cu siguranta, diferite posibilitati si oportunitati, de a mentine viata pietei imobiliare iesene.

Vezi oferta in detaliu www.apartamenteiasi.ro/Bucium

(Citit de 32 ori, 8 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close