Prezentari oferte imobiliare

Apartamente noi, finalizate, Pacurari. Acum si in rate la dezvoltator!

DSCN9939_resizePrimul imobil din cadrul complexului Magnolia a fost finalizat in anul 2011. Proiectul este situat in zona Pacurari, la cateva minute de centrul orasului. Zona beneficiaza de o infrastructura completa, fiind prezente scoli, gradinite, farmacii, cabinete medicale, centre comeriale, centre administrative si mijloace de transport in comun care fac o buna legatura cu restul orasului.
In cadrul proiectului au fost finalizate 80 apartamente cu doua camere in 3 imobile cu un regim de înaltime redus.  Imobilele au fost gandite ca si un spatiu intim, in care comfortul si linistea atat de necesare oricui sunt cerinte absolute, tocmai de acea apartamentele dispun de o curte interioara amenajata excelent in care rezidentii se pot relaxa. Accesul catre ansamblu se face in conditii civilizate , indiferent de anotimp deoarece amplasamentul ales de dezvoltatorul proiectului este unul excelent , aflat intr-o zona care dispune de infrastructura completa.
Imobilele au o structura moderna pe cadre , proiectata sa reziste la cutremure de 8 grade, peretii sunt realizati din zidarie traditionala din caramida la interioare si exterioare iar izolatia termica este de 10 cm.
Apartamentele sunt finisate atent si utilate, beneficiaza de centrala termica proprie, ferestre pvc cu geam termopan, pardoseli ceramice in bucatarii si bai, pardoseli cu parchet in camere, usi antiefractie la intrare in apartament si usi elegante la interior.
Din cele 80 de apartamente construite s-au vândut aproximativ 85%. Preturile apartamentelor pornesc de la 44.700 euro cu TVA inclus şi pot ajunge pana la 47.000 euro, in pretul apartamentului este inclus si un loc de parcare.
Pe langa varianta standard de achizitie, aveti posibilitatea sa cumparati un apartament în cadrul proiectului prin rate avantajoase direct la dezvoltator. Pentru aceasta, trebuie sa aveti un avans de minimum 40%, iar timp de sase ani puteti achita o rata lunara direct la dezvoltator. Este acceptat orice tip de credit ipotecar sau Prima Casa.

Vizualizati detaliile complete ale acestui proiect

(Citit de 15 ori, 2 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close