Prezentari oferte imobiliare

Apartamente noi de vanzare in imediata apropiere a supermarketului Billa – Gara

R01_0107Ca alternativa la proiectele rezidentiale situate in zonele mai indepartate de centru, Inter Imobiliare propune un nou proiect rezidential nou localizat la doi pasi de centrul Iasului, in zona Complexului comercial Billa. De acum, clientii adepti ai unei vieti active, dinamice, concentrate mediul urbei, au la dispozitie inca o solutie perfecta, datorita acestui nou proiect rezidential intrat in portofoliul nostru de vanzari.

Zona Billa este cunoscuta in mediul imobiliar iesean ca fiind una selecta, locuitorii acestei zone apartin unei categorii socio-culturale peste medie iar mediul rezidential al zonei este unul select. Dezvoltarea acestui proiect este cu atat mai remarcabila in contextul in care zona in care este amplasat este deficitara din punct de vedere al terenului pe care pot fi construite noi blocuri de locuinte.

In urma unor studii profesioniste de fezabilitate bazate pe cererile concrete existente pentru aceasta zona, analizand posibilitatile financiare ale clientilor si tipul de apartament cautat intens, acest ansamblu propune clientilor apartamente de 2 si 3 camere, bine dimensionate si compartimentate.

Din punct de vedere al constructiei,  blocul va avea un regim de inaltime de D+P+6E cu un numar de 25 de apartamente cu doua si trei camere, dispuse cate 5 apartamente pe fiecare nivel.

Suprafetele utile se vor situa intre 52 si 82 de mp, in functie de numarul de camere. Blocul este construit pe  structura de cadre, va detine lift si intreaga constructie va fi invelopata in polistiren de 10cm grosime.

Ca in cazul fiecarui proiect rezidential care isi respecta clientii, finisajele vor fi de inalta calitate si vor include centrala termica proprie, gresie si faianta in baie, hol si bucatarie, parchet laminat in living si camere, usi interioare cu furnir, usa metalicala  intrare, tamplarie termoizolanta din PVC, cu geam termopan, vopsele lavabile la interiorsi exterior, pregatire instalatie aer condiționat cablu  TV, telefon si internet wireless.

Profesionalismul si simtul de raspundere sunt caracteristice esentiale ale dezvoltatorului si contructorului acestui proiect, motiv pentru care clientii cumparatori beneficiaza de o garantie de 24 de luni a tuturor lucrarilor, incepand din momentul predarii apartamentului.

Noi cei de la Inter Imobiliare suntem bucurosi ca putem propune spre achizitie aceste noi tipuri de apartamente, clientiilor nostri, si va invitam sa accesati portalul nostru specializat in vanzarea si inchirierea apartamentelor din Iasi www.apartamenteiasi.ro.

(Citit de 7 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close