Imobiliare, Proiecte rezidentiale

Apartamente elegante si rafinate, situate in Copou, doar pentru cei ce doresc altceva.

DSC_2511_resizeLa finele anului acesta s-a lansat pe piata imobiliara ieseana un nou proiect rezidential de lux, plin de inovatie si culori, situat in zona exclusivista a Copoului.
Exclusive Residence este un proiect localizat intr-un cartier in care frumosul, confortul, linistea si armonia inseamna acasa. Exclusive Residence inseamna spatiul dedicat tie, prin armonie, lux, o nota burgheza si un lifestyle boem. Combinatia echilibrata intre conceptul de spatiu privat, retras de aglomeratia cotidiana si accentele cosmopolite ale Copoului contureaza Exclusive Residence ca un proiect emblema al Iasului.
Arhitectura, panorama deosebita si accesul facil vor face cu siguranta ca ansamblul residential Exclusive Residence sa fie un succes imobiliar, intr-o perioada in care piata de lux cunoaste o usoara crestere a vanzarilor .
Prin pasiune am adus un plus de armonie culorilor. In acorduri line, pline de muzicalitate, am ales Copoul ca fiind locul perfect pentru Exclusive Residence. Un spatiu incarcat de cultura, estetic si arta. Copoul este un loc al creatiei, al relaxarii, un loc marginit de elemente aristocratice. Exclusive Residence intregeste tot acest spatiu artistic intr-un spirit al valorilor estetice.
Pentru noi viitorul este deschis: construim si dezvoltam concepte de locuinte, de viata si de confort in centrul carora este clientul si familia acestuia.
Pentru noi constituie o provocare si un obiectiv autodepasirea si cresterea continua a nivelului standardelor de confort si de calitate. Pretuim transparenta, seriozitatea si mobilitatea, fiind gata oricand sa ascultam si sa dam curs celor mai exigente dorinte ale clientilor nostri.
Proiectul cuprinde un ansamblu exclusivist de 6 blocuri cu parcare subterana si supraterana, cu apartamente de 1, 2, 3, 4 camere, complet utilate la standarde occidentale, cu finisaje moderne de cea mai buna calitate si dotari ce includ:
– Usa din lemn masiv la intrare in apartament;
– Usi din lemn masiv la interior;
– Marmura in camera de zi si bucatarie;
– Piatra naturala in bai;
– Parchet din lemn de bambus in dormitoare;
– Obiecte sanitare de la producatori renumiti;
– Cada cu jacuzzi in baie;
– Termosistem de 15 cm la exterior;
– Ferestre termopan cu 3 randuri de sticla (4S Saint Gobain);
– Terase generoase ca balustrade de inox si sticla securizata;
– Incalzire centrala de bloc;
– Lift Shindler de 5 persoane.

,,Reusim prin incredere, inovatie, respect si loialitate fata de client,, reprezinta motto-ul dupa care dezvoltatorul acestui ansamblu rezidential prospera in acest tip de bussines.

Inter Imobiliare este agentul de vanzari care s-a implicat inca de la inceput in tranzactionarea apartamentelor din acest nou proiect imobiliar, deoarece cunoastem potentialul ridicat  si exigent al dezvoltatorului, care ne face sa credem ca piata ieseana de apartamente de lux, cunoaste prin intermediul acestuia, adevarata forma a ei.

Ne-a declarat Dl. Florin Filip, consilier imobiliar al Agentiei Imobiliare Inter Imobiliare, responsabil de vanzarile de apartamente ale acestui proiect.

Aici poti afla toate detaliile despre acest proiect, galeria foto si cea video

(Citit de 26 ori, 7 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close