Oferta saptamanii

Apartament nou, 2 camere decomandat, Popas Pacurari

Ai posibilitatea acum sa faci o super afacere. Poti achizitiona acum ultimul apartament disponibil, finalizat si intabulat. Apartamentul este compus din 2 camere, baie, bucatarie, hol, balcon 10mp, si este compartimentat de tip Decomandat.

Apartamentul are modificari interioare, este amenajat complet, are centrala termica de apartament, gaz metan, apometre, parchet, gresie, faianta, tamplarie termopan, termosistem, usa metalica, cablu TV, internet, interfon, geam la baie.

Apartamentul detine in exclusivitate si loc de parcare, care este inclus in pretul de achizitie.

Locatia apartamentului este la doar 500 m de sensul giratoriu de la Complex Era Shopping Park, noua zona rezidentiala Popas Pacurari, si face parte dintr-un imobil nou construit de mici dimensiuni, compus din parter si 3 etaje.

Apartamentul se poate achizitiona prin credit ipotecar sau Programul PRIMA CASA.

Cel mai bun preț: 46.500 euro T.V.A. inclus, adica un pret de numai  738 euro/mp in condițiile in care ultimile proiecte apărute in zona au apartamente disponibile la vanzare de la 900euro/ mp, in plus este complet finisat și racordat la utilități, cu vecini ce locuiesc deja  în bloc, si mutarea se poate face imediat.

Mai multe detalii: Oferta apartament 2 camere, Popas Pacurari.

Consilier Imobiliar: Sebastian Abalasei
Telefon: 0729.22.66.66
Email: cereri@interimobiliare.ro

(Citit de 516 ori, 25 vizite astazi)
Etichete: Last modified: 23 ianuarie 2020
Close