Imobiliare

Fii proprietar al unui apartament de 2 camere, modern si liber, cu doar 207euro/luna.

living Green ParkUna din cele mai avantajoase oferte postate pe portalul imobiliar www.imobile-iasi.ro, este un apartament compus din 2 camere, bucatarie, baie si terasa de 11mp, modern, finalizat complet, situat in proiectul rezidential Green Park Iasi.

,,Apartamentul face parte din proiectul rezidential Green Park, este finisat si amenajat complet, se afla la etajul 4 in bloc de 8 nivele si este liber. Suprafata apartamentului se intinde pe 46mp, bucataria este mobilata si utilata, iar pretul este de 44.000euro inclusiv T.V.A.

Achizitia lui se poate face si prin programul Prima Casa, fiind necesar un avans de 6.000euro, iar diferenta pana la 360rate lunare de 207euro pe luna.” ne-a declarat D-na Mihaela Tarnoveanu, consilier vanzari al Agentiei Imobiliare Inter Imobiliare, responsabil de vanzarea acestui apartament.

Proiectul Rezidential Green Park Iasi reprezinta cea mai mare investitie imobiliara concretizata din Iasi in ultimi ani, proiect ce va cuprinde 1100 de apartamente, care vor fi livrate pana la finele anului 2011.

www.imobile-iasi.ro/oferta/10414

(Citit de 13 ori, 3 vizite astazi)
Etichete: , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close