Prezentari oferte imobiliare

Apartament amenajat de lux in zona centrala a Iasului.

4Daca puneti pret pe calitate si va doriti o locuinta la standarde ridicate, atunci va propunem acest apartament de 4 camere situat in centrul Iasului. Locuinta are o suprafata generoasa de 150mp utili si se afla la etajul 8, intr-un bloc pe cadre construit intre anii 1985-1990. Dispune de 2 bai, 2 balcoane tip logie si o terasa generoasa  de 70mp, unde va puteti relaxa in zilele insorite alaturi de cei dragi. Living-ul cu o suprafata de 35mp a fost amenajat ca o zona primitoare, in nuante placute. Dormitorul matrimonial are o suprafata de 21,6 mp si este mobilat in concordanta cu ultimele tendinte in design-ul interior.
Cele doua bai au suprafete generoase, finisate cu gresie si faianta de cea mai buna calitate, si dotate cu cada cu hidromasaj, respectiv dus ultramodern.
Apartamentul este prevazut cu contorizare individuala pentru apa si gaze naturale, sistem de alarma, aer conditionat  si se vinde partial mobilat si utilat.
Aceasta superba proprietate este prezentata de D-na Oana David, consilier imobiliar responsabil cu vanzarea apartamentului, in cardul Agentiei Imobiliare Inter Imobiliare.

Vezi descrierea detaliata a acestei proprietati

[nggallery id=10]

(Citit de 1 ori, 1 vizite astazi)
Close