Agentii imobiliare

Angajări la Inter Imobiliare

Internetul este cel mai crucial instrument pentru a avea succes în ziua de azi. De la conectarea cu potențiali angajatori online la cercetarea celor mai bune practice și asigurarea celor mai bune unelte, InterImobiliare vă oferă oportunități cu care ați putea să vă identificați.

Ne-am extins activitatea și am creat locuri de muncă pentru a vă oferi mai mult decât un job. Vrem să vă oferim conținut de calitate și sfaturi nemaipomenite, care să va ajute în realizarea task-urile și atingerea obiectivelor.

Locuri de muncă la Inter Imobiliare

Vă punem la dispoziție locuri de muncă excelente într-un domeniu ce este într-o continuă dezvoltare. De la sfaturi la nivel de intrare până la cele de pornire, vă oferim suport care să va sprijine în definirea activităților și ulterior la obținerea rezultatelor.

Angajăm consilieri imobiliari

Candidatul nostru ideal trebuie să fie dornic în a cunoaște, să se respecte pe sine și pe ceilalți, cu atitudine, responsabilitate, și să dorească să devină profesionist în domeniul imobiliar.

Activitatea unui consilier imobiliar la Inter Imobiliare constă în, administrarea unei baze de date cu oferte și clienți, negocierea ofertelor imobiliare, promovarea lor prin metodele de promovarea proprii ale companiei, precum și efectuarea și asistarea tranzacțiilor imobiliare dintre vânzător și cumpărător.

La Inter Imobiliare ai tot ceea ce îți este necesar să începi, să te dezvolți și să performezi în acest domeniu, domeniu imobiliar.

  • Ai tot suportul logistic necesar efectuării de tranzacții imobiliare și de a activă la cel mai înalt nivel în acest domeniu ( telefon, mașînă companiei, publicitate, expunere pe piață, brand, pachet office complet);
  • Ai persoane, profesioniști în domeniu imobiliar, ce te îndrumă profesional și care te învață să devii un bun cunoscător în arta vânzărilor directe; Cursuri de specialitate frecvente, de la nivel începător până la nivel avansat;

Într-o piață imobiliară destul de grea, lucrul cel mai important, este să fii făcut cunoscut. Noi cei din management, am înțeles acest lucru și susținem pe cei ce vor să reușească în acest domeniu.

Ai toate uneltele pregătite pentru succes

Smart Experience

Am creat academia Smart Experience, unde tu ai posibilitatea gratuit să înveți și să crești în domeniul imobiliar.

Avem peste 40 de tipuri de cursuri de inițiere, orientare și analizare a profesiei de agent imobiliar.

Rețea promovare

La Inter Imobiliare, în doar 5 minute ai actualizate la zi ofertele tale pe toată rețeaua noastră de promovare de 35 de site-uri și portaluri imobiliare proprii, olx.ro și imobiliare.ro.

Smart Admin

Consilierii noștri imobiliari folosesc cel mai complet CRM din domeniul imobiliar cu peste 10 ani de experiență. Acest CRM este unic, creat special pentru ține, să te organizeze, să te informeze, și să te ajute să ții sub control activitățile tale zilnice, activități foarte importante în efectuarea de tranzacții imobiliare.

Smart Call

Consilierii imobiliari din echipa noastră beneficiază de cea mai modernă platforma online, Smart Call, platforma de discuții cu prospecții clienți cumpărători, unde întrebările potrivite, procesarea ofertelor imobiliare din baza de date a companiei, precum și stabilirea de întâlniri și vizionari cu aceștia este foarte ușor de controlat și folosit.

Logistica

Logistica personală într-o companie nu trebuie reprezinte un bonus și de aceea la noi, ai totul inclus. Încă de la angajare, beneficiezi de întreagă logistică, atât de necesară ție să reușești în acest domeniu.

Call Center

Organizarea departamentelor este strictă și bine conturată, iar personalul calificat,  te va susține în activitatea ta de zi cu zi.

Echipa

Punem mare preț pe colaborare și corectitudine, iar echipa este în permanență provocată de bonusuri și diverse activități.

Una dintre cele mai valoroase resurse ale angajatorului este echipa. Să nu vă fie frică să vă implicați și să vă faceți cercetările înainte de a aplica.

(Citit de 61 ori, 61 vizite astazi)
Etichete: , , , , Last modified: 15 iunie 2020
Close