Amenajari Interioare, Sfaturi utile

Amenajarea imobilelor pentru închiriere

Interesul foarte mare când vine vorba de închiriere îl reprezintă garsonierele și apartamentele cu două camere. Închirierea apartamentelor în funcție de zonă, accesul la mijloacele de transport în comun, precum și amenajarea imobilelor și utilitatea acestora sunt aspecte de interes major pentru viitorii chiriași.

Cu referire la mobilierul proprietății imobiliare ce urmează a fi închiriată, mulți chiriași pun accent pe mobilă de dormitor. De asemenea, mobila de bucătărie reprezintă un punct important în alegerea viitoarei locuințe.  Mobilierul interior trebuie să îndeplinească anumite criterii și standarde, iar calitatea să se reflecte în prețul chiriei solicitate.

Există multe variante de amenajare a proprietăților pentru ca acestea să producă venituri în mod constant. În continuare, ne oprim doar asupra câtorva soluțîi rapide, care să vă ajute în închirierea fără probleme a apartamentului.

În piață, se observă o tendință a proprietarilor de a investi în amenajările pentru chiriași mai mult decât cele pentru uzul propriu. Amenajarea acelor imobile care urmează să fie scoase la închiriere sunt ghidate de alte criterii decât în cazul acelora în care locuiesc proprietarii.

Mobilier de calitate

Indiferent de prețul solicitat cu titlu de chirie, chiriașii vor căuta să primească produse de cea mai bună calitate. Pe de altă parte, în rândul proprietarilor este tentație de a face economii în ceea ce privește amenajarea, întrucât nu există certitudinea unei închirieri îndelungate la momentul începerii amenajarilor.

Cu toate că există o oarecare tendință în acest sens, întotdeauna proprietarii își doresc un echilibru între dotările de calitate, modernismul interioarelor și prețul oferit pentru acestea.

Și pentru că mobila achizitionată să îndeplinească aceste condiții, credem că sacrificarea cantității în favoarea calității este echilibrul perfect.

Culori ușor de agreat

Intuirea culorii preferate a viitorului chiriaș, precum și amenajarea interiorului imobilului, astfel încât acesta să se simtă bine în noua lui locuință este absolut imposibil. Chiar și în situația în care se cunoaște chiriașul, iar amenajarea va fi făcută după placul acestuia, nu există o garanție că următorul chiriaș ar agrea aceeași amenajare.

Tocmai de aceea, vă recomandăm păstrarea unei linii simple, mai ales când vine vorba de culoare. Alb, gri, wenge, maro și bej sunt cele cinci culori sigure. Culorile deschise imbinate cu cele închise au puterea de a crea luminozitate apartametului sau garsonierei.

Modernism

O locuință poate arăta extrem de modern cu ajutorul unor accente de culoare. Pe fondul sobru și modest al culorilor descrise mai sus, galben, roșu sau albastru se potrivesc de minune. Accentele pot fi punctele cheie ale apartamentului. Pernele decorative, o pătură sau cel mult un fotoliu într-una din aceste culori este suficient pentru accentuarea unei încăperi.

Efectul luminii este un alt lucru de care va trebui să țineți cont în cadrul amenajărilor. Dacă locuința nu dispune de multă lumină naturală, asigurați-vă că lumina artificială este prezență.

Pe de altă parte, la amenajări puteți folosi și plante naturale, chiar dacă îngrijirea acestora va cădea în sarcina chiriașilor. Atâta timp cât acestea nu necesită o atenție sporită din partea chiriașilor, credem că o mușcată sau o ferigă nu îi va încurca și că vor observa o schimbare de atmosfera datorită acestora.

Spațiu

Chiar dacă chiriasii nu se vor muta pentru totdeauna în proprietatea ta, aceștia vor dori să își aducă lucrui personale. De aceea, e important că aceștia să fie siguri ca au îndeajuns de mult spațiu. Bibliotecile masive din sufrageriile de altă dată pot fi înlocuite cu usurinta de etajere și rafturi montate pe perete. Iar în bucătărie și dormitor nu uitați să puneți accent pe minimalism.

Confort

Un apartament confortabil dispune în mod obligatoriu de o zonă de relaxare. Chiar și în cazul garsonierelor, în afară de pat trebuie să existe cel puțin un fotoliu sau o canapea pe care chiriașii să o poată folosi atunci când vor să se relaxeze.

De asemenea, confortul se regăsește și în utilitatea pieselor de mobilier precum dulapurile, dressing-urile sau sertarele.

(Citit de 31 ori, 32 vizite astazi)
Etichete: , , , , Last modified: 29 iunie 2020
Close