Imobiliare, Proiecte rezidentiale

Amazon a inchiriat 1.400 mp de birouri in Complexul Palas Iasi si face angajari

Retailerul american online Amazon a inchiriat 1.400 mp de birouri in complexul Palas, dezvoltat in Iasi de omul de afaceri Iulian Dascalu, si a anuntat ca va continua angajarile, pe pagina web a companiei gasindu-se in prezent 12 anunturi de angajare.
Amazon a inchiriat 1.400 mp de birouri la Iasi si face angajari

Amazon Development Center va deschide in luna septembrie un sediu in cadrul ansamblului urbanistic Palas din Iasi, unde a inchiriat 1.400 mp de birouri clasa A, se arata in comunicatul dezvoltatorului Iulius Group, detinut de omul de afaceri iesean Iulian Dascalu, proprietarul retelei de mall-uri Iulius Mall.

“Centrul de dezvoltare software al Amazon in Romania a fost deschis acum cinci ani in Iasi. La acest moment, vom extinde operatiunile din tara si vom angaja in Iasi si mai mult personal bine pregatit”, a declarat Lucian Vornicu, directorul Amazon Development Center Romania.

Pe pagina web a Amazon Romania se gasesc in prezent 12 anunturi de angajare.

Amazon.com a fost infiintat in anul 1995 si este cel mai mare retailer online la nivel mondial.

Compania Iulius Group a anuntat in luna ianuarie va finaliza in acest an cele doua cladiri de birouri de clasa A din cadrul proiectului Palas Iasi, urmand ca intregul proiect sa fie inagurat in luna septembrie 2011. Cele doua cladiri de birouri de clasa A au suprafete utile de 5.500 mp, respectiv 7.100 mp.

Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu, iar in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca. Anterior, pe langa cele patru centre comerciale, dezvoltatorul a finalizat si proiectul de birouri Iulius Business Center, inchiriat de trei companiile Office Depot, Endava si Genpact.

Sursa www.wall-street.ro

(Citit de 4 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close