Agentii imobiliare, Stiri

Inter Imobiliare – Agenția Imobiliară a anului 2019 Iași

Domeniul imobiliar s-a dezvoltat istoric în ultimii ani. Astăzi dezvoltatorii și proprietari ai imobilelor private acordă încredere agențiilor imobiliare în vânzarea și închirierea de acestora. Pe de altă parte, încrederea este câștigată de cumpărătorii care folosesc din ce în ce mai mult serviciile agențiilor imobiliare în găsirea locuințelor, închirierea de proprietăți imobiliare.

Al patrulea an consecutiv – ” Agenția Imobiliară a anului 2019 Iași”

Agenția Inter Imobiliare a câștigat și în 2019 încrederea proprietarilor de imobile și cumpărătorilor deopotrivă, lucru dovedit de acordarea titlului de ” Agenția Imobiliară a anului 2019 Iași” , conform topului realizat de site-ul www.imobiliare.ro.

Cu peste 18 ani de experiență pe piață imobiliară din Iași, Inter Imobiliare s-a remarcat ca agenție serioasă și profesionistă. Au fost legate parteneriate puternice cu dezvoltatorii imobiliari.

Prin Inter Imobiliare beneficiati de cea mai mare bază de date de oferte actualizate zilnic, de oferte exclusive, de brokeri imobiliari profesioniști și cu experianță, de consultanță privind modalitățile de achiziție și, în general, de consultanță pe toate etapele necesare finalizării tranzacției.

La Inter Imobiliare, ne perfecționăm în fiecare zi pentru a atinge culmele succesului. Iar titlul obținut începând din 2016, timp de 4 ani, ne da încredere că putem performa atât timp cât agenții noștri lucrează cu integritate și dăruire.

Valorile Inter Imobiliare

Înțelegerea obiectivelor clientului, cunoașterea pieței, pasiunea pentru industrie și capacitatea de a asculta sunt atuuri cu care se mândresc agenții noștri imobiliari. De asemenea, măiestria în negocieri și administrarea contractelor sunt alte atuuri necesare pe care Inter Imobiliare a pus accentul în dezvoltarea calităților echipei sale.

Inter Imobiliare dispune de o divizie specializată în marketarea şi vânzarea de unităţi locative în ansambluri rezidenţiale noi, aflate în stadiu de proiect sau în curs de finalizare. Fiecare proiect va beneficia de o echipă completă, special pregătită pentru a reprezenta interesele fiecărui developer în toate stadiile de dezvoltare.

Potrivit studiilor, 95% dintre cumpărătorii de case vor folosi internetul pentru a-și găsi următoarea casă.  Cu un marketing online priceput și inovator, social media și o abordare centrată pe client, Inter Imobiliare oferă calitate cumpărătorilor și vânzătorilor și creează o legătură cu aceștia care se extinde cu mult peste tranzacție. Pregătirea consultanţilor și construirea unui important sistem de parteneriate reprezintă elemente ale strategiei de creştere Inter Imobiliare, iar această dezvoltare are drept motor satisfacţia clientului.

(Citit de 314 ori, 314 vizite astazi)
Last modified: 2 iulie 2020
Close