Prezentari oferte imobiliare, Stiri

Afacere la cheie in Iasi

33INTER IMOBILIARE va propune o afacere la cheie: restaurant situat in zona COPOU, la 3 minute distanta de centrul Iasului intr-o zona de case si blocuri de locuinte, ferita de zgomotul si aglomeratia orasului. Constructie noua (2006), este dispusa pe : parter, etaj si mansarda, in total 270mp construiti + 1200 mp teren utilizabil.
Va puteti bucura de un spatiu ce poate gazdui in jur de 150 de persoane. Pentru organizarea diverselor evenimente spatiul restaurantului poate fi repartizat dupa cerintele clientilor. Salile care sunt la dispozitie dispun de izolare fonica, wireless, AC, climatizare. Locatia se prezinta acum clientilor vechi si noi, intr-o lumina noua cu un aer deosebit in care se imbina elegantul cu confortabilul. Restaurantul detine atat spatiu pentru fumatori cat si pentru nefumatori, raspunzand tuturor cerintelor legale actuale si standardelor de calitate stabilite. Terasa e o adevarata gradina plina de verdeata, iti ofera un ambient placut.
Restaurantul este amenajat si complet dotat conform ultimelor norme si dispune de un spatiu generos, oferind clientilor atat intimitatea unei cafenele, eleganta unui restaurant de prima mana precum si exuberanta unei terase racoroase. Inca de cand a fost deschis restaurantul, acesta si-a castigat reputatia de ‘’un loc dragut unde se mananca foarte bine’’. Localizarea restaurantului  are avantajul de a oferi o experienta placuta, un pranz, o cina, o intalnire de afaceri sau o iesire intima de neuitat, ne-a declarat D-na Oana David., consilierul imobiliar responsabil de aceasta oferta.

Aici vezi detaliile complete

[nggallery id=11]

(Citit de 17 ori, 2 vizite astazi)
Etichete: , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close