Imobiliare

Tu decizi ce visezi. Tu decizi unde locuiesti.

Prestige Residence,, Calitate la Superlativ” este sloganul pe care dezvoltatorii proiectului Prestige Residence il folosesc in promovarea vilelor de lux din acest proiect. Una din cele 320 de vile publicate pe portalul Imobile-Iasi.ro, este o vila de lux, mobilata, finisata si amenajata complet, situata in zona Bucium. Eleganta si stilul folosit in construirea, finisarea si dotarea acestei vile, o face deosebita, schimband notiunea de ,,trai la casa”, aducand un real plus valoric, in ceea ce dezvoltatorul acestui proiect rezidential, il scoate in evidenta in toate cele 4 proiecte de vile si apartamente pe care le-a dezvoltat pe piata imobiliara din Iasi in ultimi 3 ani si anume calitatea lucrarilor. Incepand cu investitia acestui ansamblu de vile in zona verde a Iasi-ului (Colina Buciumului), punand un principal accent pe urbanizarea zonei ( de la serviciul de salubrizare si iluminat stradal, pana la asfaltarea cailor de acces, conectarea la toate utilitatile si securizarea ansamblului) si pe calitatea materialelor folosite, acesta a reusit sa finalizeze cu success aceasta investitie, cele doua lucruri, fiind un adevarat punct forte in tranzactionarea lor.

,,Vilele din acest proiect sunt amenajate complet, materialele folosite sunt de cea mai bună calitate atent alese de către dezvoltator. Ele se pot vinde atat mobilate cat și nemobilate.
Acestea beneficiază de toate utilitățile racordate la rețelele orașului, iluminat stradal, acces asfaltat din șoseaua principală, aleei pavate, precum și terenul aferent (grădina) amenajat cu gazon, tuia și pavele.
Materialele folosite la construcția lor sunt majoritatea din import Italia iar calitatea lor, paleta de culori și gradul de finisare folosit fac ca aceste vile să reprezinte cu succes sloganul folosit de dezvoltatori” declara D-l Ciprian Iovu, consilier vanzari al Agentiei Imobiliare Inter Imobiliare, responsabil de vanzarea acestui ansamblu de vile.

Datele complete ale acestei oferte, galerie foto, date privind achizitia precum si programarea vizitelor le puteti avea accesand linkul : http://www.case-iasi.ro/Prestige_Residence/

[nggallery id=8]

(Citit de 8 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close