Imobiliare

144 EURO/LUNA. Atat poate fi rata apartamentului ales de tine pentru a locui.

Boheme ResidenceSi tu iti poti achizitiona acum un apartament in BOHEME RESIDENCE, cu rate direct la dezvoltator, numai cu buletinul, fara fisa fiscala, fara alte comisioane sau costuri ascunse, cu rate de la 144euro/luna, adica mai ieftin decat chiria.

Primavara anului 2010 aduce un nou proiect rezidential exclusivist pe piata imobiliara ieseana, conceput, proiectat si vandut in exclusivitate de Agentia Imobiliara Inter Imobiliare.

Ansamblul Rezidential BOHEME RESIDENCE, ce este situat in zona rezidentiala Bucium, vis a vis de fostul Restaurant Trei Sarmale, la 300m de sosea, cuprinde 39 de apartamente cu 1, 2 si 3 camere, locuri de parcare supraterane, spatii verzi comune si exclusive.

,, Apartamentele din acest proiect sunt foarte bine dimensionate si se vor preda amenajate complet cu gresie, faianta, parchet, var lavabil, tamplarie P.V.C. 4 camere, usa metalica la intrare, usi de lemn la interioare, obiecte sanitare si electrice, pachet pregatit pentru cablu TV, internet si telefonie, contorizare separata la toate utilitatile, balcoanele inchise in totalitate, precum si centrala termica individuala pentru fiecare apartament, retea de cupru si calorifere din aluminiu, ne-a declarat reprezentantul de vanzari al Agentiei Imobiliare Inter Imobiliare, D-l Mitica Tirnoveanu.

Apartamentele din acest proiect sunt foarte accesibile pentru fiecare, indiferent de modul de plata al acestuia:

–          plata cash;

–          plata prin programul guvernamental PRIMA CASA;

–          RATE numai cu buletinul direct la dezvoltator.

,,Apartamentul de 1 camera, cu suprafata utila de 31,3mp, se poate cumpara cash la pretul de 26.000euro T.V.A. 5% inclus, sau prin programul de rate propriu, la dezvoltator cu un avans de 6.000euro si 144euro/luna pe o perioada de 15 ani, toate sumele incluzand T.V.A 5%.

Cele de 2 camere, au o suprafata de 48,15mp utili, costa 40.128euro T.V.A. inclus pentru plata cash sau avans 8.830euro si rate de 214euro/luna pe o perioada de 20 de ani.

Apartamentele de 3 camere cu suprafata de 95,85mp utili, se pot achizitiona cu un pret de 78.680euro T.V.A. inclus la plata cash sau avans 15.744euro si rate de 372euro/luna timp de 25 de ani, a mai completat acesta.

Mentionam ca toate preturile si sumele de avans si rate sunt inclusiv T.V.A. 5%, pe langa acestea achitandu-se doar taxa la notar, comisionul agentiei imobiliare Inter Imobiliare, pentru comparator fiind 0%.

Constructia blocului va fi pe cadre de beton, iar peretii atat cei exteriori cat si cei interiori vor fi de caramida, apartamentele avand termen de predare, finele luni aprilie 2011.

Pentru a vedea calculatia completa a rambursarii ratelor, caracteristicile si schitele apartamentelor, precum si prezentarea detaliata a proiectului residential BOHEME RESIDENCE accesati link-ul: www.apartamenteiasi.ro/Boheme_Residence/

Acum TU decizi ce vrei. Sa fii chirias sau sa fii proprietar cu costuri mai mult decat convenabile.

Daca va intereseaza o baza de date complexa de apartamente in cadrul principalelor proiecte rezidentiale din Iasi, cu diferite stadii de constructie, preturi, schite si prezentari complete ale acestora, recomandam www.apartamenteiasi.ro, singurul web-site specializat in acest domeniu din Iasi.

(Citit de 123 ori, 36 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close