Amenajari Interioare

10 trucuri pentru un living fresh

trucuri-living1_760Redecorarea locuintei nu trebuie sa se transforme intr-un chin. O imagine noua pentru casa ta poate fi obtinuta cu ajutorul unor simple interventii, cu costuri minore si cu efecte spectaculoase.
Pune-ti imaginatia in valoare si foloseste-te de urmatoarele idei pentru redecorarea livingului:

1. Stabileste un punct de interes in incapere. Poate fi semineul, un tablou, un colt cu rafturi sau chiar masuta din lemn masiv cu aspect antic.

2. Este indicat sa asezi canapeaua sprijinita de un perete. Insa nu neglija acest perete, nu il lasa gol. Accesorizeaza-l cu rafturi simple, cu fotografii inramate sau cu tablouri in armonie cu nuantele dominante ale camerei.

3. Integrează în decor niște lămpi cu abajur. Vor accentua atmosfera romantică. Dar nu uita să înlocuiești abajururile la un anumit interval de timp, altfel vor părea învechite.

4. Schimbă culoarea pereților livingului! Este atât de simplu și efectele sunt atât de evidente. Poți opta pentru o nuanță complementară culorii perdelelor sau poți alege aceeași nuanță care se regăsește în tapițeria canapelelor.

5. Nu uita în ruptul capului de plante. Acestea oferă prospețime oricărui interior. Pentru un efect deosebit plasează-le în vase cu forme interesante și culori vii.

6. În categoria accesorii integrează lumânările, vasele de ceramică, pernițele, cutiile de depozitare originale, etc.

7. Evidențierea pereților nu se face doar cu ajutorul tablourilor. Dacă vrei originalitate pictează un perete chiar tu, folosind un model simplu și nu pe o suprafață foarte mare.

8. Orice living ar trebui să beneficieze de o oglindă. Alegerea modelului și mărimii acesteia se face în funcție de dimensiunea camerei și de stilul adoptat.

9. Pentru o amprentă personală creează zone de culoare intensă: bucăți de material, șaluri, accesorii, desene, toate într-un contrast vibrant.

10. Alternează covoarele în funcție de sezon: cu volum pentru iarnă și din fibre naturale pentru vară.

Câteva sugestii simple îți pot fi de folos în transformarea locuinței. Trebuie doar să le adaptezi spațiului și stilului tău de viață.

Tu ce trucuri folosești pentru a reîmprospăta atmosfera din living?

(Citit de 9 ori, 1 vizite astazi)
Etichete: , , , , , , , , , Last modified: 29 aprilie 2020
Close