Blog Imobiliare Iasi

Cererea de apartamente noi de vanzare in Iasi se mentine crescuta si in primul trimestru al acestui an.

In: Imobiliare| Stiri| Studii Imobiliare

30 Mai 2018

imobile-iasi-statistici-imobiliare-apartamente-BCererile de apartamente nou construite, au avut o evolutia a numarului de unitati locative vandute de +2%, pentru primul trimestru al anului 2018, fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Vanzarile de apartamente noi in Iasi, chiar daca nu a avut o crestere spectaculoasa in acest an, reprezinta, principalul motor al pietii imobiliare din Iasi, din punct de vedere al vanzarilor.
Multitudinea de tipuri de apartamente, cat si diversificarea zonelor in care s-au construit, au facut ca apartamentele de vanzare din Iasi sa fie atractive pentru un procent mare de clienti, ce au optat in a se muta intr-un proiect rezidential nou edificat in Iasi, acestia luand decizia de cumparare, in mare parte, inca de la faza de construire a blocurilor.

Aici poti consulta oferta de apartamente nou construite in blocurile noi din Iasi

Statistica furnizata pe baza indicilor imobiliari masurati de centrul SmartAdmin.

Citeste si despre:

promovare-imobile-iasi-roÎncepând cu luna iunie, platforma de anunţuri imobiliare, destinată agenţiilor imobiliare şi dezvoltatorilor imobiliari din Iaşi, a deschis sesiunea de promovare online prin pachete accesibile şi eficiente. Pachetul PLUS se adresează agenţiilor imobiliare aflate la început de drum sau cu un număr mai redus de consilieri imobiliari. Disponibile în acest pachet sunt oferte de tip top listing IMOsmart… continuare...

  • 1,148 vizite

Comenteaza sau intreaba legat de acest subiect:

*

Imobiliare Iasi

Un blog despre viata imobiliara din Iasi si nu numai. Despre oportunitati imobiliare, super oferte, stiri si noutati...

  • No comments

Album foto

int-8-894 green-garden-duplex4_resize dsc_4146_resize SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Calendar

Februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« Iun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728