Blog Imobiliare Iasi

B.C.R. cea mai mare banca de pe piata ieftineste creditele Prima Casa si scade dobanzile la creditele in lei.

In: Stiri

20 Ian 2014

cursul-bnr BCR, prima institutie de credit dupa active a redus dobanzile pentru creditele ipotecare si creditele negarantate  in lei cu peste un punct procentual.
Din pozitia de lider al sistemului financiar – bancar, speram sa dam un semnal pozitiv, in urma modificarilor dobanzii de politica monetara. Suntem deschisi afacerilor si gata sa acordam credite. Cu un nivel al ratelor dobanzilor aflate la un minim istoric, vedem o excelenta oportunitate de a sprijini economia cu credite avantajoase, a declarat intr-un comunicat Andrew Gerber, Director Produse Retail in cadrul BCR.
In cazul creditelor ipotecare cu dobanda fixa reducerea este de un punct procentual, aceasta ajungând la 5.25% pentru clienţii care îşi încasează salariul în cont la BCR. Totodată pentru creditele cu dobândă variabilă pe toată perioada marja va fi redusă cu 0,4 puncte procentual, iar noile dobănzi la creditele de nevoi personale variază între 8,6% şi 9,9% pe an.
BCR a redus costul creditelor acordate în cadrul Programului Prima Casa, prin majorarea bonusului de dobândă acordat clienţilor care îşi încasează sau îşi vor încasa salariul la BCR, de la 0,2% la 0.5%.

Sursa : www.zf.ro

Citeste si despre:

promovare-imobile-iasi-roÎncepând cu luna iunie, platforma de anunţuri imobiliare, destinată agenţiilor imobiliare şi dezvoltatorilor imobiliari din Iaşi, a deschis sesiunea de promovare online prin pachete accesibile şi eficiente. Pachetul PLUS se adresează agenţiilor imobiliare aflate la început de drum sau cu un număr mai redus de consilieri imobiliari. Disponibile în acest pachet sunt oferte de tip top listing IMOsmart… continuare...

 • 2,361 vizite

Comenteaza sau intreaba legat de acest subiect:

*

Imobiliare Iasi

Un blog despre viata imobiliara din Iasi si nu numai. Despre oportunitati imobiliare, super oferte, stiri si noutati...

 • No comments

Album foto

     18      SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Calendar

Februarie 2019
L Ma Mi J V S D
« Iun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728